Αρχική Νέα Δωδεκανήσου Νέο προεδρείο στο Δημ. Συμβούλιο Σύμης

Νέο προεδρείο στο Δημ. Συμβούλιο Σύμης

86 προβολές

Στη  θέση του αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου της Σύμης, αναδείχθηκε μετά τις σχετικές δημαιρεσίες ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος του νησιού κος Πανορμίτης Πέτρου. 

Στη θέση της προέδρου επανεξελέγη η κα Σεβαστή Λούπη  και στη θέση του γραμματέα το σώμα ανέδειξε τον Βασίλη Τσαβαρή. «Η ανάδειξή μου στη θέση του αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου της Σύμης, τιμά εκτός από εμένα τον ίδιο και όλα τα άτομα με Ειδικές Ανάγκες, τους οποίους εκπροσωπώ και αγωνίζομαι για την αντιμετώπιση των καθημερινών τους προβλημάτων» δήλωσε μιλώντας χθες στη «Ροδιακή» ο κος Πανορμίτης Πέτρου.

Ο ίδιος σημείωσε ότι από την αρχή που αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά στο νησί του, είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν τον ενδιέφεραν, ούτε οι παρατάξεις, ούτε οι ομάδες, παρά μόνο η Σύμη και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι με ειδικές αναπηρίες, όπως είναι ο ίδιος.

«Από τη θέση του αντιπροέδρου, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για όλα όσα πιστεύω και για όσα προβλήματα υπάρχουν στο νησί, τα οποία θεωρώ ότι πρέπει να λυθούν, και τα οποία αλλιώς τα βλέπω εγώ ως άτομο με ειδικές ανάγκες και αλλιώς οι επισκέπτες ή οι υπόλοιποι κάτοικοι» – σημείωσε ο ίδιος.

Τέλος, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους συναδέλφους του και τον δήμαρχο που τον πρότειναν, τον εμπιστεύτηκαν και τον ανέδειξαν στη θέση αυτή.

ΠΗΓΗ: www.rodiaki.gr

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις