Αρχική Νέα Ελλάδας Νέο επεισόδιο με Πολάκη στη Βουλή – Διεκόπη η συνεδρίαση

Νέο επεισόδιο με Πολάκη στη Βουλή – Διεκόπη η συνεδρίαση

128 προβολές

Νέο επεισόδιο προκλήθηκε στη Βουλή με τον Παύλο Πολάκη. Ο προεδρεύων της διαδικασίας Χαράλαμπος Αθανασίου έκανε τέσσερις φορές παρατήρηση στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και τελικά αναγκάστηκε να του κλείσει το μικρόφωνο, ενώ διεκόπη η συνεδρίαση.

Ενώ στη Βουλή συζητείται ο Αναπτυξιακός Νόμος, ο κ. Πολάκης άρχισε να μιλά για την αρχειοθέτηση της υπόθεσης των κκ. Γεωργιάδη και Αβραμόπουλου σχετικά με την υπόθεση Novartis, αναφέροντας πράξεις, οι οποίες κατά τη γνώμη του ευνόησαν την εταιρεία. Ο κ. Αθανασίου του ζήτησε να επανέλθει στο θέμα της συνεδρίασης, που ήταν ο Αναπτυξιακός Νόμος, σύμφωνα με τον Κανονισμό.

Ωστόσο, ο κ. Πολάκης συνέχισε παρά τις τέσσερις παρατηρήσεις που δέχθηκε από τον κ. Αθανασίου, ο οποίος εν τέλει τού έκλεισε το μικρόφωνο. Η διαδικασία διεκόπη, ενώ, όπως είπε ο προεδρεύων της Βουλής, “διακόπτω για πέντε λεπτά, να κληθεί ο πρόεδρος για να υποβάλει -αν κρίνει- μομφή κατά του συναδέλφου”.

ΠΗΓΗ: enikos.gr

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις