Αρχική Νέα Λέρου Νεκτάριος Κοκκώνης : Oλοκληρώθηκαν οι εργασίες επισκευής κι αποκατάστασης του παραδοσιακού κτιρίου όπου στεγάζεται το Λιμενικό ταμείο Λέρου.

Νεκτάριος Κοκκώνης : Oλοκληρώθηκαν οι εργασίες επισκευής κι αποκατάστασης του παραδοσιακού κτιρίου όπου στεγάζεται το Λιμενικό ταμείο Λέρου.

273 προβολές

Σε οργασμό έργων και δράσεων και σε ρυθμούς ετοιμότητας βρίσκεται το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λέρου και ο πρόεδρος κ. Νεκτάριος Κοκκώνης εν οψη της Νέας Τουριστικής Σεζόν.

Ο κ. Κοκκώνης μόλις μέσα σε λίγους μήνες κατάφερε με άμεσες πρωτοβουλίες να βάλει σε μια καλή τάξη τους λιμένες της Αγίας Μαρίνας και του Λακκιού !

Μάλιστα άμεσα κατάφερε σε συνεργασία με την Δηκτική Αρχή, να αναβαθμίσει και να αλλάξει την εικόνα του μνημείου του Παπαναστάση στην Αγία Μαρίνα , Να καταφέρει να ασφαλτοστρώσει το λιμένα της Αγίας Μαρίνας , να βάλει σε σειρά την κατασκευή σκέπαστρου που τόσο πολύ το χρειάζεται η Αγία Μαρίνα και άμεσα εχει προβεί σε αγορές νέων Πίλαρ που θα τοποθετηθούν σε λιμάνια του νησιού.Δεν πρέπει να ξεχνάμε τις ενέργειες που έγιναν προκειμένου να προσεγγίζουν τη Λέρο κρουαζιερόπλοια  

Επιπλέον μέσα σε λίγους μήνες ανακατασκεύασε και συντήρησε το Κτήριο που στεγάζεται το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λέρου.

Τέλος σε συνεργασία με τον Δήμο Αγαθονησίου έγιναν ενέργειες  και κατασκευάστηκε τοιχίο 35 μέτρων στο Αγαθονήσι που πραγματικά αλλάζει την εικόνα του λιμανιού του νησιού     

Ο ίδιος έχει βάλει τον πήχη πολύ ψηλά για να συνεχιστεί αυτός ο οργασμός των έργων μικρών και μεγάλων που αλλάζουν την εικόνα των λιμανιών του νησιού .

Σε ερώτηση μας αν είναι ευχαριστημένος από το έργο του , απάντησε ότι εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και δεσμεύτηκε ότι θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να κάνει τις σκέψεις του πράξη … σκέψεις που αφορούν μόνο την κοινωνία του νησιού και τα συμφέροντα της !

Η ανάρτηση του κ. Κοκκώνη για το τέλος των εργασιών στο κτήριο του ΔΗ. ΛΙ.ΤΑ. Λ

Πρίν από λίγες ημέρες ολοκληρώθηκαν οι εργασίες επισκευής κι αποκατάστασης του παραδοσιακού κτιρίου όπου στεγάζεται το Λιμενικό ταμείο Λέρου.

Εν όψη καλοκαιρινής περιόδου και καθώς το κτίριο έχριζε άμεσης συντήρησης έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, ώστε μετά την τοποθέτηση του αγάλματος του Παπανασταση στον αύλειο χώρο του κτιρίου, να παρουσιάσουμε μια ωραία κι ολοκληρωμένη εικόνα του παραδοσιακού οικισμού της Αγ. Μαρίνας, στους κατοίκους κι επισκέπτες του νησιού.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Λέρου Μιχάλη Κόλια για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου ως πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου, καθώς και το προσωπικότητα του Λιμενικού Ταμείου Λέρου, για τις φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλουν, ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα να πραγματοποιηθούν ένας αξιόλογος αριθμός έργων.

 

 

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις