Αρχική Νέα ΔωδεκανήσουΚάλυμνος ΝΕΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ στο ΔΣ του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών επαρχίας Καλύμνου η Κατερίνα Εμμανουήλ

ΝΕΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ στο ΔΣ του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών επαρχίας Καλύμνου η Κατερίνα Εμμανουήλ

716 προβολές
Συνεδρίασε χθες το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών επαρχίας Καλύμνου, με μοναδικό θέμα την ανασυγκρότηση του Δ.Σ. μετά την αποχώρηση λόγω συνταξιοδότησης του Προέδρου Γιάννη Λαμπρινού.
Η νέα Πρόεδρος του Συλλόγου, Κατερίνα Εμμανουήλ, είναι Προϊσταμένη-Νηπιαγωγός στο 1ο Νηπιαγωγείο Λακκίου στη Λέρο και Αντιπρόεδρος του ΔΣ του Νοσοκομείου του νησιού.
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών επαρχίας Καλύμνου είναι:
Πρόεδρος: Κατερίνα Εμμανουήλ
Αντιπρόεδρος: Γιάννης Μπέλεσης
Ταμίας: Αντώνης Αλαχούζος
Γραμματέας: Όλγα Μπατζέλα
Μέλη: Φώτης Μπερδέκλης
Σοφία Κασαπίδου
Αγγελική Βλάικου
Δήλωση Κατερίνας Εμμανουήλ:
Με σεβασμό στους παλιότερους συναδέλφους και αντλώντας δύναμη από τους νεότερους, συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε όλοι μαζί για το δημόσιο σχολείο, που αξίζουν τα παιδιά μας!
Οφείλουμε όλοι να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να διαχειριστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις δυσκολίες και τα προβλήματα που θα κληθούμε εκ των πραγμάτων να αντιμετωπίσουμε.
Η χρονιά που έρχεται είναι δύσκολη και η ευθύνη μεγάλη.
Καλή δύναμη και καλή σχολική χρονιά σε όλους, μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς!

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις