Αρχική Νέα Λέρου Νέα Δωρεά Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή από τον Εμπορικό Σύλλογο Λέρου

Νέα Δωρεά Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή από τον Εμπορικό Σύλλογο Λέρου

59 προβολές

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
21/01/2021
Εχθές Τετάρτη 20/01/2021 πραγματοποιήθηκε συνάντηση αντιπροσωπείας των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Λέρου με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΛΕΡΟΥ, προκειμένου να παραδοθεί ο εξοπλισμός ενός καινούργιου λειτουργικού Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή, ο οποίος θα τοποθετηθεί σε κεντρικό σημείο της αγοράς του Λακκίου.
Κλείνοντας σχεδόν ένα δύσκολο έτος εξαιτίας της πανδημίας του Covid -19, μαθαίνουμε να εκτιμούμε, όσο ποτέ, την μεγάλη σημασία της υγείας.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Λέρου θεωρεί άκρως σημαντική την κίνηση αυτή. Ο Αυτόματος αυτός Απινιδωτής αποτελεί ένα πολύ εύκολο αλλά και ταυτόχρονα σωτήριο εργαλείο.
Ο Εμπορικός Σύλλογος είναι ο πρώτος φορέας στο νησί μας που βοηθάει ώστε να γίνει η Λέρος μας πρωτοποριακή και ένας από τους πλέον ασφαλείς προορισμούς.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Λέρου, λοιπόν, κάνει την αρχή, και παραδίδει στην Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης έναν αυτόματο εξωτερικό Απινιδωτή, το ειδικό κουτί φύλαξης του μηχανήματος με τον συναγερμό καθώς και ένα μικρό φαρμακείο περιποίησης τραύματος.
Ο πλήρως εξοπλισμένος σταθμός ζωής θα τοποθετηθεί τις επόμενες ημέρες.
Παροτρύνουμε τους επίσημους φορείς, τους συλλόγους, τα σωματεία, τους επιχειρηματίες και κυρίως τους απλούς πολίτες που έχουν την δυνατότητα, να συνδράμουν ούτως ώστε να πραγματοποιηθεί ένα έργο ασφάλειας για τους κατοίκους και επισκέπτες τους νησιού μας.
Εκ του ΔΣ
Εμπορικός Σύλλογος Λέρου

 

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις