Αρχική Νέα Ελλάδας Νέα Δημοκρατία: Υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά της υποψηφιότητας Κασιδιάρη στις εκλογές

Νέα Δημοκρατία: Υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά της υποψηφιότητας Κασιδιάρη στις εκλογές

168 προβολές

Υπόμνημα στον Άρειο Πάγο με το οποίο ζητεί να μην ανακηρυχτεί υποψήφιος για τις εκλογές ο συνδυασμός ανεξάρτητων υποψηφίων Κασιδιάρη κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία. Το Γραφείο Τύπου του κόμματος εξέδωσε ανακοίνωση για το υπόμνημα στο οποίο αναφέρει:

«Η Νέα Δημοκρατία κατέθεσε σήμερα στον Άρειο Πάγο υπόμνημα, υπογεγραμμένο από τον πρόεδρό της Κυριάκο Μητσοτάκη, κατά της ανακήρυξης του συνδυασμού ανεξάρτητων υποψηφίων Κασιδιάρη, καθώς επίσης και κάθε άλλου συνδυασμού στον οποίο ο ίδιος είναι πραγματικός αρχηγός. Η Νέα Δημοκρατία, ως κυβέρνηση, ήταν εκείνη που πρωτοστάτησε στη νομοθέτηση κανόνων που εμποδίζουν εγκληματικές οργανώσεις να μπουν στη Βουλή με τον μανδύα πολιτικού κόμματος. Σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος καταψήφισε τη σχετική απαγόρευση, δεν κατέθεσε υπόμνημα κατά της ανακήρυξης του κόμματος Κασιδιάρη στις εκλογές της 21ης Μαΐου και δεν έχει ακόμη καταθέσει σχετικό υπόμνημα ενόψει των προσεχών εκλογών, η Νέα Δημοκρατία, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον ελληνικό λαό, δεσμεύεται ότι θα βρίσκεται πάντοτε στην πρώτη γραμμή του αγώνα υπέρ της Δημοκρατίας».

Διαβάστε το υπόμνημα ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις