Αρχική Νέα Δωδεκανήσου N. Κανταρζής: Δεν θα εκλεγεί ξανά ο περιφερειάρχης, η αντίστροφη μέτρηση άρχισε

N. Κανταρζής: Δεν θα εκλεγεί ξανά ο περιφερειάρχης, η αντίστροφη μέτρηση άρχισε

113 προβολές

Δεν μας επιτρέπεται να σιωπούμε εμείς που ασχολούμαστε με τα κοινά. Η εκκωφαντική σιωπή την προηγούμενη πενταετία ιδιαίτερα από την Κω δεν θα υπάρξει ξανά», δήλωσε χθες στον “Sky Rodos” ο περιφερειακός σύμβουλος και μέλος της παράταξης «Συμμαχία Νοτίου  Αιγαίου» κ. Νίκος Κανταρζής με αφορμή και τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Ο κ. Κανταρζής αναφέρθηκε στους λόγους που ανέβηκαν οι τόνοι κατά τη συζήτηση του θέματος που αφορούσε την έκδοση χρεωστικών καρτών στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Να σημειωθεί ότι από την παράταξη ζητήθηκε να υπάρξει εισήγηση από τη νομική υπηρεσία της Περιφέρειας. «Η πρόταση για την εκκαθάριση των εξόδων μετακίνησης κατατέθηκε χωρίς εισήγηση από τη νομική υπηρεσία. Αφορά τη δημιουργία λογαριασμού και την έκδοση χρεωστικών καρτών για τους μετακινούμενους και για τους υπηρεσιακούς παράγοντες», είπε ο κ. Κανταρζής που εξήγησε και τους λόγους που εισηγήθηκε ο ίδιος το θέμα στη συνεδρίαση και όχι ο κ. Γλυνός.

«Εμείς με σεμνότητα και σοβαρότητα είπαμε  ότι  το θέμα είναι σοβαρό έχει κάποια καλά στοιχεία μέσα αλλά κρύβει και κάποιες παγίδες», είπε ενώ αναφέρθηκε και στο ζήτημα της αύξησης του ορίου σε ό,τι αφορά τις μετακινήσεις της περιφερειακής αρχής.

«Έτσι θα κάνουν τον προεκλογικό τους αγώνα σε βάρος των συναδέλφων τους. Ζητήσαμε αναβολή του θέματος ώστε να γίνει συζήτηση μεταξύ των αρχηγών των παρατάξεων και με τους εργαζομένους, να εξεταστεί το νομικό πλαίσιο και να καταλήξουμε», τόνισε ο κ. Κανταρζής. Ο κ. Κανταρζής άσκησε δριμεία κριτική στον περιφερειάρχη με αφορμή τα όσα εκφράζει δημόσια.

«Προσπαθεί να απορρίψει και να  μειώσει εμένα και τον κ. Γλυνό πριν τον απορρίψουμε εμείς.  Επιτίθεται σε όποιον ξέρει πως θα του πει σκληρές αλήθειες. Εμείς θα συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε τα αρνητικά. Είπα από την αρχή ότι είναι το πολιτικό λάθος του τόπου. Δεν νομίζω πως θα εκλεγεί ξανά και οι σχετικές διαδικασίες έχουν ήδη ξεκινήσει», τόνισε.

«Να βάλουμε  κάτω και τα βιογραφικά μας. Εγώ έχω πολλά να καταθέσω. Δεν ξέρω εκείνος τι έχει να καταθέσει εκτός από την άκρως αλαζονική συμπεριφορά του», είπε ο κ. Κανταρζής.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις