Αρχική Νέα Δωδεκανήσου Μήνυμα Επάρχου Π.Ε. Καλύμνου κ. Μουσελλή για την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Μήνυμα Επάρχου Π.Ε. Καλύμνου κ. Μουσελλή για την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων

243 προβολές

Με το ξεκίνημα των Πανελληνίων εξετάσεων θέλω να ευχηθώ από καρδιάς καλή επιτυχία στις μαθήτριες και τους μαθητές μας που συμμετέχουν σ΄αυτές.

 

Αγαπητά μας παιδιά,

 

Με την έναρξη των Πανελληνίων εξετάσεων ολοκληρώνεται ένας κύκλος σπουδών. Το αποτέλεσμα της προσπάθειας σας όλα αυτά τα χρόνια στα θρανία κρίνεται τώρα και αυτό προσθέτει άγχος και αγωνία σε σας και στις οικογένειες σας . Με ψυχραιμία, ηρεμία και πίστη στις δυνάμεις σας, προσπαθήστε να κάνετε το καλύτερο δυνατό . Είναι μια δοκιμασία σημαντική για το μέλλον σας και για την επαγγελματική σας σταδιοδρομία, όμως να θυμάστε ότι δεν επηρεάζει εξ ολοκλήρου τη ζωή σας. Πάντα υπάρχουν επόμενες ευκαιρίες και επιλογές για όσους θέτουν στόχους και προσπαθούν να τα καταφέρουν, να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους.

Και να ξέρετε ότι σ΄ αυτή την προσπάθεια δεν είστε μόνοι σας . Οι γονείς σας και οι δάσκαλοι σας που όλα τα προηγούμενα χρόνια στέκονται δίπλα σας και σας στηρίζουν , μοιράζονται μαζί σας την αγωνία και το άγχος σας και θα είναι κοντά σας και στη συνέχεια , να σας συμπαρασταθούν σε κάθε νέα δοκιμασία και να χαρούν μαζί σας για κάθε επόμενη επιτυχία σας .

 

Καλή δύναμη και καλή επιτυχία παιδιά μου. Η σκέψη κι οι ευχές όλων μας είναι μαζί σας.

 

 

 

Ο

Έπαρχος Π.Ε. Καλύμνου

Εμμανουήλ Γ. Μουσελλής

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις