Αρχική Αθλητισμός Mοτοσυκλεττιστικός Όμιλος Λέρου : Tο Ελληνικό Ινστιτούτο Μοτοσυκλέτας “Μοτοθέσις”.

Mοτοσυκλεττιστικός Όμιλος Λέρου : Tο Ελληνικό Ινστιτούτο Μοτοσυκλέτας “Μοτοθέσις”.

100 προβολές
Την προηγούμενη εβδομάδα ο ΜΟΛ φιλοξένησε στη Λέρο το Ελληνικό Ινστιτούτο Μοτοσυκλέτας “Μοτοθέσις”.
Η επίσκεψη του Ινστιτούτου είχε δύο σκοπούς, την εκπαίδευση των ενδιαφερόμενων μελών του Ομίλου μας στην ασφαλή οδήγηση (θεωρία και πράξη) και ομιλίες στα δύο λύκεια του νησιού στα πλαίσια της δράσης “Μοτοσυκλετώντας χαίρομαι”, που παρουσιάζεται με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας.
Ευχαριστούμε για την τιμή που μας έκανε το “Μοτοθέσις”, το Διευθυντή εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Ινστιτούτου, κ. Θωμά Κακαδιάρη, καθώς και τους εκπαιδευτές κ. Γιάννη Ντουλμπέρη, κα. Ειρήνη Νικολοπούλου και κ. Παναγιώτη Κασαπίδη.
Μεγάλο ευχαριστώ στο Chrithoni’s Paradise Hotel, που για μία ακόμη φορά στάθηκε δίπλα μας φιλοξενώντας τους καλεσμένους μας δωρεάν και στα εστιατόρια “Της Κακομοίρας”, “Ζορμπάς” και “Μπακάλικο με Τσίπουρο” για τα δωρεάν γεύματα που προσέφεραν.
Τέλος, ευχαριστούμε τον Εμπορικό Σύλλογο Λέρου για την παραχώρηση της αίθουσας, στην οποία πραγματοποιήθηκε η θεωρητική μας εκπαίδευση.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις