Αρχική Web TV Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Ο κ. Πολάκης πρότεινε φάρμακο που είναι για αγελάδες και μοσχάρια

Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Ο κ. Πολάκης πρότεινε φάρμακο που είναι για αγελάδες και μοσχάρια

105 προβολές

Αναφορά στον Παύλο Πολάκη έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή όπου διασταυρώνει τα ξίφη του με τον Αλέξη Τσίπρα για τη διαχείριση της πανδημίας.

Ο πρωθυπουργός είπε χαρακτηριστικά ότι «στην αρχή μας λέγατε ότι δεν υπάρχουν εμβόλια. Μετά ότι ξεστοκάρονται, οδηγώντας στην υπονόμευση ενός εκ των εμβολίων. Να αφήσω στην άκρη αυτά που λέγατε ότι μπορούν να αντικατασταθούν με εμβόλια Ρωσίας ή Κούβας και ότι υπάρχει κάποιο μαγικό φάρμακο το οποίο εμείς για κάποιο λόγο δεν το δίνουμε στους πολίτες. Ένα από αυτά είναι ένα κτηνιατρικό που ο κ. Πολάκης έλεγε γιατί δεν το δίνουμε όταν ο CDC έλεγε ότι είναι για αγελάδες και μοσχάρια».

«Αυτή είναι η πραγματικότητα για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίσατε τον εμβολιασμό. Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός υγείας υπήρξε πρωτεργάτης του αντιεμβολιαστικού κινήματος, εμβολιάστηκε μόνο με το ζόρι όταν δεν μπορούσε να ασκεί τα καθήκοντά του ως γιατρός» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις