Αρχική Νέα Ελλάδας Μητσοτάκης: Είναι η ώρα να δείξουμε υπευθυνότητα, μένουμε σπίτι

Μητσοτάκης: Είναι η ώρα να δείξουμε υπευθυνότητα, μένουμε σπίτι

201 προβολές

Κορωνοϊός: «Να προστατεύσουμε τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού» καλεί ο πρωθυπουργός – Οι οδηγίες του ΕΟΔΥ για την καθυστέρηση της διασποράς του ιού

Υπευθυνότητα ζητά από όλους τους πολίτες ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο των μέτρων κατά του κορωνοϊού.

Σε ανάρτησή του στο twitter, ο κ. Μητσοτάκης έκανε αναπαραγωγή του βίντεο του ΕΟΔΥ, που δείχνει τα μέτρα για την καθυστέρηση στη διασπορά του κορωνοϊού, με στόχο να προστατευτούν οι ευπαθείς ομάδες.

Ο πρωθυπουργός ζήτησε να ακολουθήσουμε όλοι τις οδηγίες των ειδικών. «Να προστατεύσουμε τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού. Να μείνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο σπίτι» αναφέρει στο twitter.

Αναλυτικά, ο κ. Μητσοτάκης αναφέρει:

«Οι στιγμές είναι πολύ κρίσιμες. Είναι η ώρα να δείξουμε υπευθυνότητα: Να ακολουθήσουμε όλοι τις οδηγίες των ειδικών. Να προστατεύσουμε τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού. Να μείνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο σπίτι».

 

Prime Minister GR

@PrimeministerGR

Οι στιγμές είναι πολύ κρίσιμες. Είναι η ώρα να δείξουμε υπεθυνότητα: Να ακολουθήσουμε όλοι τις οδηγίες των ειδικών. Να προστατεύσουμε τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού. Να μείνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο σπίτι.

645 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

 

ΠΗΓΗ : www.protothema.gr

 

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις