Αρχική Νέα Δωδεκανήσου Μήνυμα του Δημήτρη Γάκη για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821

Μήνυμα του Δημήτρη Γάκη για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821

181 προβολές

Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα, με ύψιστη εθνική σημασία για τους Έλληνες. Η γιορτινή αυτή μέρα, εδώ αποκτά σήμερα μια ιδιαίτερη βαρύτητα. Μας δίνει την ευκαιρία όλοι μαζί να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα Ενότητας και αποφασιστικότητας του Λαού μας για την ειρήνη και τη συνεργασία στην περιοχή αλλά και την υπεράσπιση της εθνικής μας ανεξαρτησίας. Ένα ισχυρό σήμα προς όλες τις κατευθύνσεις, ότι θα υπερασπιστούμε κάθε σπιθαμή του τόπου μας με το ίδιο σθένος που οι πρόγονοι μας έπραξαν στην εθνική Παλιγγενεσία για να αποτινάξουν το ζυγό του κατακτητή.

Σήμερα όμως ιδιαίτερα που η χώρα μας δοκιμάζεται από έναν πρωτόγνωρο υγειονομικό/βιολογικό εχθρό που απειλεί με ανατροπή των κοινωνικών, οικονομικών και πολιτιστικών δομών, στέλνουμε ένα δυνατό μήνυμα ενότητας του πολιτικού κόσμου αλλά και όλου του λαού για την αντιμετώπιση του.

Ταυτόχρονα, το πνεύμα της Επανάστασης του 1821, τα μεγάλα ιδεώδη της και οι ηθικές αξίες που ξεσήκωσαν τον Ελληνικό λαό για να διεκδικήσει αγωνιστικά ελευθερία και αξιοπρέπεια, δίνει σήμερα ένα καθοριστικό μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας σε όλη την Ευρώπη για το πώς να αντιμετωπίσει τις σύνθετες κοινωνικές προκλήσεις της εποχής μας.

Με τη μνήμη μας στραμμένη προς τους πρωτεργάτες και τους αγωνιστές της ελευθερίας τιμούμε σήμερα μαζί με τις θυσίες τους και της θυσίες και αγώνες των σύγχρονων αγωνιστών γιατρών και νοσηλευτών, συνεχίζοντας τις προσπάθειες για μια Ελλάδα ισχυρή και ανεξάρτητη, την Ελλάδα της προόδου και της δημιουργίας.

Να είστε όλοι καλά, χρόνια πολλά!

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις