Αρχική Νέα Δωδεκανήσου Μίκα Ιατρίδη: «Μεγάλη τιμή να με επιλέξει εκ νέου ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ως αναπληρώτρια Γενική Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ.»

Μίκα Ιατρίδη: «Μεγάλη τιμή να με επιλέξει εκ νέου ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ως αναπληρώτρια Γενική Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ.»

από 12nisospress
435 προβολές

ΙΑΤΡΙΔΗ ΤΣΑΜΠΙΚΑ (ΜΙΚΑ)

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ

 

 

Ρόδος, 11 Απριλίου 2024

 

Μίκα Ιατρίδη: «Μεγάλη τιμή να με επιλέξει εκ νέου ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ως αναπληρώτρια Γενική Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ.»

 

Μετά την ανακοίνωση ότι με απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Ν.Δ., Κυριάκου Μητσοτάκη, η Μίκα Ιατρίδη ορίζεται αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ., με αρμοδιότητα τις Οικονομικές Υποθέσεις, η βουλευτής Δωδεκανήσου σημείωσε τα εξής:

 

«Είναι μεγάλη η τιμή για μένα να με επιλέξει ξανά ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης ως αναπληρώτρια Γενική Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. και θα ήθελα να ευχαριστήσω και το Γενικό Γραμματέα, Σταύρο Καλαφάτη για την εμπιστοσύνη του.

 

Έχοντας χτίσει μια σημαντική εμπειρία από την θητεία μου σε αντίστοιχη θέση την περίοδο 2019 – 2023, περίοδο κατά την οποία η κοινοβουλευτική μας ομάδα λειτούργησε αποτελεσματικά και επιβραβεύθηκε στις εκλογές του 2023, στόχος είναι και τώρα, όλες και όλοι οι βουλευτές να συνεχίσουμε να είμαστε ακόμα πιο ενεργά δίπλα στους πολίτες.

 

Στόχος είναι να συνεχίζουμε να στηρίζουμε την Κυβέρνηση μας και τον Πρωθυπουργό μας, μεταφέροντας εγκαίρως και αποτελεσματικά όλα τα κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία, ώστε να δίνονται οι καλύτερες δυνατές λύσεις.

 

Στόχος είναι να συνεχίσουμε με ακόμα περισσότερη ορμή και πάθος, για να κάνουμε τη ζωή όλων μας καλύτερη, με σοβαρότητα, σταθερότητα, μακριά από λαϊκισμούς και εύκολες υποσχέσεις.

 

Ως μέλος και της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου, στόχος μας παραμένει, τόσο ενόψει ευρωεκλογών, όσο και μέχρι το τέλος της τετραετίας, να ενδυναμώσουμε ακόμα περισσότερο τη σχέση μας με τους πολίτες και με την κοινωνία, ώστε να συνεχίσουμε τα νικηφόρα αποτελέσματα, που αποτυπώνουν την ακλόνητη θέληση των Ελληνίδων και των Ελλήνων, για περισσότερη ευημερία, για περισσότερη πρόοδο, για μια Ελλάδα ισχυρή στην Ευρώπη».

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις