Αρχική Νέα ΔωδεκανήσουΚως Μίκα Ιατρίδη από Κω – Με εθνική ομοψυχία και υψηλό ηθικό, οι νησιώτες ενωμένοι και αποφασισμένοι αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις που δεχόμαστε!

Μίκα Ιατρίδη από Κω – Με εθνική ομοψυχία και υψηλό ηθικό, οι νησιώτες ενωμένοι και αποφασισμένοι αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις που δεχόμαστε!

από 12nisospress
244 προβολές

ΜΙΚΑ ΙΑΤΡΙΔΗ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ  Ν. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΑΝ. ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Ρόδος, 7 Μαρτίου 2020

Μίκα Ιατρίδη, ως εκπρόσωπος της Βουλής στην Κω: «Με εθνική ομοψυχία και υψηλό ηθικό, οι νησιώτες ενωμένοι και αποφασισμένοι αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις που δεχόμαστε!»

Τη Βουλή των Ελλήνων εκπροσώπησε η Βουλευτής Δωδεκανήσου και Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, Μίκα Ιατρίδη, στις εκδηλώσεις για την 72η Επέτειο της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα, που έλαβαν χώρα στην Κω.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων και της παραμονής της στο νησί, η βουλευτής Δωδεκανήσου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά, τον Έπαρχο Γιάννη Καμπανή, στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης και συμπολίτες της.

Με την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων, η Μίκα Ιατρίδη δήλωσε τα εξής:

«Τιμούμε σήμερα τους αγώνες και τις θυσίες των προγόνων μας, που οδήγησαν στην ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα.

Στις δύσκολες στιγμές της ιστορίας μας, οι νησιώτες έχουμε αποδείξει ότι ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Έτσι και τώρα, απέναντι στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα νησιά μας στεκόμαστε ενωμένοι, με υψηλό φρόνημα και ηθικό.

Η Κως, όπως και η Λέρος, βρίσκονται στη δίνη του μεταναστευτικού ζητήματος. Αντιμετωπίζουμε το ζήτημα με αποφασιστικότητα, με πιο αυστηρές και άμεσες διαδικασίες για το άσυλο, με τη δημιουργία ελεγχόμενων κέντρων και αποτελεσματικότερη φύλαξη των συνόρων μας.

Με αυτόν τον τρόπο, στέλνουμε ένα σαφές μήνυμα, τόσο στους ανθρώπους που θέλουν να εισέλθουν στη χώρα μας, όσο και στην Τουρκία, ότι η Ελλάδα έχει σύνορα, τα οποία φυλάει πολύ καλά και ότι έχει πάψει να είναι ένας χώρος όπου ο καθένας μπορεί να κινείται χωρίς έλεγχο.

Με εμπιστοσύνη, η Κυβέρνηση προχωρά στην εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου σχεδίου, το οποίο σύντομα θα φέρει αποτελέσματα.

Σήμερα, η ανάγκη για ενότητα και ομοψυχία είναι περισσότερο από κάθε άλλη φορά επιτακτική. Ενάντια σε όλους όσους επιβουλεύονται τον ευλογημένο τόπο μας, με τόλμη και αποφασιστικότητα, και έχοντας παρακαταθήκη τους αγώνες των προγόνων μας, θα συνεχίσουμε ενωμένοι να φυλάμε Θερμοπύλες και να κρατάμε τη σημαία μας ψηλά!

Χρόνια πολλά!».  

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις