Αρχική Νέα Δωδεκανήσου Μίκα Ιατρίδη: «Τιμούμε το Πολυτεχνείο δημιουργώντας μια καλύτερη Ελλάδα».

Μίκα Ιατρίδη: «Τιμούμε το Πολυτεχνείο δημιουργώντας μια καλύτερη Ελλάδα».

68 προβολές

ΙΑΤΡΙΔΗ ΤΣΑΜΠΙΚΑ (ΜΙΚΑ)

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΑΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Ν.Δ.

 

 

Ρόδος, 16 Νοεμβρίου 2021

Μίκα Ιατρίδη: «Τιμούμε το Πολυτεχνείο δημιουργώντας μια καλύτερη Ελλάδα!».

«Πριν 48 χρόνια η νέα γενιά και σύσσωμος ο ελληνικός λαός στο πλάι της αγωνίστηκαν για τη Δημοκρατία, την Ελευθερία, την Αξιοπρέπεια. Αγωνίστηκαν για μια καλύτερη Ελλάδα!

Τιμούμε αυτόν τον αγώνα, δημιουργώντας με τη σειρά μας την Ελλάδα της σύγχρονης εποχής. Την Ελλάδα που βλέπει μπροστά και προχωρά με αυτοπεποίθηση, παρά τις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες της πανδημίας.

Το νόημα του Πολυτεχνείου παραμένει σαφές και επίκαιρο. Τίποτα δεν μπορεί να γίνει καλύτερο στον τόπο μας αν δεν υπάρχει ενότητα, σύνεση και συναίνεση. Όλες οι υγιείς δυνάμεις της πατρίδας μας είναι απαραίτητες, γιατί η ουσιαστική δύναμη βρίσκεται στην ένωση και όχι τον διχασμό.

Το νόημα του Πολυτεχνείου είναι πάντα εδώ. Είναι δίπλα μας σε κάθε ανάσα μας, σε κάθε αγωνία μας και προβληματισμό μας. Μας δίνει τη θέληση να ατενίσουμε το μέλλον με αισιοδοξία, μας θυμίζει την αξία της Παιδείας και μας κάνει να πιστεύουμε στις δυνατότητες μας.

Για αυτό και εμείς, με τις πράξεις μας και τη στάση της ζωής μας, έχουμε χρέος να κρατάμε το νόημα του Πολυτεχνείου ζωντανό, γιατί έτσι τιμούμε τις θυσίες των αγωνιστών και αγωνιστριών του».

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις