Αρχική Νέα Δωδεκανήσου Μίκα Ιατρίδη: «Περήφανοι για το έργο της Δωδεκανησιακής Μέλισσας!»

Μίκα Ιατρίδη: «Περήφανοι για το έργο της Δωδεκανησιακής Μέλισσας!»

63 προβολές

ΙΑΤΡΙΔΗ ΤΣΑΜΠΙΚΑ (ΜΙΚΑ)

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΑΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Ν.Δ.

 

 

Ρόδος, 30 Νοεμβρίου 2022

 

 

Μίκα Ιατρίδη: «Περήφανοι για το έργο της Δωδεκανησιακής Μέλισσας!»

 

Στην εκδήλωση της Δωδεκανησιακής Μέλισσας στην Αθήνα παρευρέθηκε η Βουλευτής Δωδεκανήσου, Μίκα Ιατρίδη, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με την Πρόεδρο, κα Μαίρη Μοσχή, τα μέλη του Δ.Σ. και όλες τις Μέλισσες που εργάζονται ακατάπαυστα για τους σκοπούς του ιστορικού σωματείου.

 

Η Αναπληρώτρια Γενική Γραμματείας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ., και μέλος και η ίδια της Δωδεκανησιακής Μέλισσας, σημείωσε τα εξής:

 

«Είμαστε όλοι περήφανοι για το σπουδαίο έργο που επιτελεί η Δωδεκανησιακή Μέλισσα με τη διαρκή στήριξή της στον ανθό της νεολαίας μας, τους φοιτητές και τις φοιτήτριες.

 

Από το 1931, η Μέλισσα κάνει πράξη το Δωδεκανησιακό πνεύμα της αλληλεγγύης, της υποστήριξης, της αγάπης και της προσφοράς και συνεχίζει με το ίδιο πάθος την παράδοση, το πνεύμα και τις αξίες των πρωτεργατριών Μελισσών!»

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις