Αρχική Νέα Δωδεκανήσου Μίκα Ιατρίδη: «Η κατασκευή του νέου Δημοτικού Σχολείου Αρχαγγέλου στην τελική της φάση».

Μίκα Ιατρίδη: «Η κατασκευή του νέου Δημοτικού Σχολείου Αρχαγγέλου στην τελική της φάση».

73 προβολές

ΙΑΤΡΙΔΗ ΤΣΑΜΠΙΚΑ (ΜΙΚΑ)

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΑΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Ν.Δ.

 

 

Ρόδος, 21 Οκτωβρίου 2021

Μίκα Ιατρίδη: «Η κατασκευή του νέου Δημοτικού Σχολείου Αρχαγγέλου στην τελική της φάση».

Στην τελική της φάση εισέρχεται η κατασκευή του Δωδεκαθέσιου Δημοτικού Σχολείου Αρχαγγέλου, από τη στιγμή που προχωρούν και ολοκληρώνονται οι διαδικασίες για την ανακήρυξη νέου εργολάβου που θα αναλάβει το συγκεκριμένο έργο.

Την ενημέρωση αυτή είχε η βουλευτής Δωδεκανήσου, Μίκα Ιατρίδη στη συνάντηση της με τον αρμόδιο Υφυπουργό Υποδομών, Γιώργο Καραγιάννη, παρουσία και του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Αρχαγγέλου, Νίκου Διμέλη, ο οποίος με επιμονή και σχέδιο ξεκίνησε τις πρωτοβουλίες για την ολοκλήρωση του έργου, θέτοντας το ως μια από τις βασικές προτεραιότητες της θητείας του.

Στο πλαίσιο αυτό, μια και η κατασκευή του νέου σχολείου δεν προχωρούσε τα τελευταία χρόνια, έγιναν συνεχείς παρεμβάσεις της Αναπληρώτριας Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ., σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Αρχαγγέλου, ενδεικτικά τον Ιούλιο του 2020, σε συνάντηση με τον Γιώργο Καραγιάννη, τότε Γενικό Γραμματέα Υποδομών, και τον Ιούνιο του 2021 στην επίσκεψη του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, στη Ρόδο.

Το Υπουργείο διευθέτησε τα θέματα που είχαν προκύψει και είχαν αφήσει το συγκεκριμένο έργο ημιτελές και τώρα με την ολοκλήρωση των διαδικασιών για το νέο εργολάβο η ολοκλήρωση της κατασκευής του νέου σχολείου εισέρχεται στο τελικό της στάδιο, ώστε να παραδοθεί στη νέα γενιά και να ανταποκριθεί στις εκπαιδευτικές ανάγκες του Αρχαγγέλου

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις