Αρχική Νέα ΔωδεκανήσουΚαστελλόριζο Μίκα Ιατρίδη από Καστελλόριζο: «Τα σύνορα της Ελλάδας είμαστε εμείς!»

Μίκα Ιατρίδη από Καστελλόριζο: «Τα σύνορα της Ελλάδας είμαστε εμείς!»

91 προβολές

ΜΙΚΑ ΙΑΤΡΙΔΗ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΑΝ. ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Κ.Ο. ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

 

Ρόδος, 13 Σεπτεμβρίου 2021

 

Μίκα Ιατρίδη από Καστελλόριζο: «Τα σύνορα της Ελλάδας είμαστε εμείς!»

 

Στο Καστελλόριζο βρέθηκε η Βουλευτής Δωδεκανήσου και αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ., Μίκα Ιατρίδη, μαζί με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο και τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, προκειμένου να συμμετάσχει στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Μεγίστης για την 78η επέτειο της απελευθέρωσης του νησιού.

 

Με την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων, η Μίκα Ιατρίδη έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Απέναντι σε κάθε είδους πρόκληση, το μήνυμα που στέλνουμε οι Δωδεκανήσιοι είναι σαφές και ξεκάθαρο.

 

Τα σύνορα της Ελλάδας είμαστε εμείς, οι μόνιμοι κάτοικοι του Καστελλόριζου και όλου του Αιγαίου, που ζούμε σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο!

 

Εμείς, με την παρουσία μας εδώ εξασφαλίζουμε την ελληνικότητα των νησιών μας, μαζί με το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων μας και με μια εξωστρεφή εξωτερική πολιτική, που ενισχύει τη χώρα μας διεθνώς.

 

Σήμερα, τιμούμε με ευλάβεια την ιστορία και τις θυσίες των προγόνων μας, θυμόμαστε με αγάπη την «κυρά της Ρω» και ακολουθούμε καθημερινά το παράδειγμά τους, για τα νησιά μας, για την Ελλάδα μας!»

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις