Αρχική Νέα ΔωδεκανήσουΚάλυμνος Μια νεαρή γυναίκα το νέο θετικό κρούσμα σήμερα στην Κάλυμνο

Μια νεαρή γυναίκα το νέο θετικό κρούσμα σήμερα στην Κάλυμνο

75 προβολές

Ένα νέο θετικό κρούσμα στην Κάλυμνο, που αφορά γυναίκα γύρω στα 30, η οποία σχετίζεται με επιβεβαιωμένο κρούσμα από τα πρόσφατα που είχαν διαπιστωθεί την προηγούμενη εβδομάδα, καθώς ανήκει στο συγγενικό της περιβάλλον, διαπιστώθηκε στο Νοσοκομείο, όπου και μεταφέρθηκε.

Επιπλέον σήμερα πραγματοποιήθηκαν περισσότεροι από 70 δειγματοληπτικοί έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης (rapid test), στο Γηροκομείο της Καλύμνου αλλά και σε εκπαιδευτικούς, οι οποίοι ήταν όλοι αρνητικοί, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως ένας άνδρας, από τις πρόσφατες θετικές περιπτώσεις που είχαν εντοπιστεί, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για νοσηλεία, χωρίς να κρίνεται σοβαρή η κατάστασή του.

Τέλος πρέπει να τονιστεί πως τα θετικά κρούσματα που αναφέρονται στις ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ για την Π.Ε. Καλύμνου, (2 χθες και άλλα δύο σήμερα) δεν είναι νέα αλλά αφορούν αυτά της περασμένης εβδομάδας, τα οποία διασταυρώθηκαν μετά από μοριακό έλεγχο στην Αθήνα.

 

ΠΗΓΗ : palmostiskalymnou.blogspot.com

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις