Αρχική Νέα Δωδεκανήσου Μητρώο Πολιτικών Στελεχών ΝΔ : Δελτίο Τύπου

Μητρώο Πολιτικών Στελεχών ΝΔ : Δελτίο Τύπου

385 προβολές

Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης που βιώνει η χώρα και τα νησιά, δεδομένης της πρωτόγνωρης Υγειονομικής κρίσης, που με άριστη διαχείριση αντιμετωπίζει η Κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, και λαμβάνοντας υπόψη τις συνεπακόλουθες απώλειες στον τουριστικό κλάδο και κατ´επέκταση στην οικονομία της Δωδεκανήσου συνεδρίασε εκ νέου το Μητρώο Πολιτικών Στελεχών από τα Δωδεκάνησα την Πέμπτη 30 Απριλίου.

Με παρόντα μέλη του Μητρώου από τα Δωδεκάνησα, τους κ.κ. Γιάννη Κρητικό, Αντώνη Γιαννικουρή, Παναγιώτη Σακελλαρίου, Αντώνη Ασπρά, Χριστόφορο Χαρίση, Σεβαστή Σκιαθίτη, Γιώργο Καντή, Νεκτάριο Μπίλλη, Σοφία Ιωακείμ – Τσέρκη, Κατερίνα Διακίδη – Κώστα, Ανδρέα Γιαννακόπουλο, Ισίδωρο Μάζαρη και Μαρία Καντή και τη Συντονίστρια, Ελένη Μαυρόγαλου, στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν οι οικονομικές συνέπειες της πανδημίας στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, η επικείμενη τουριστική σεζόν, η ενίσχυση της υγειονομικής ασφάλειας των Δωδεκανησίων και των επισκεπτών, η ανάγκη υπάρξεως ενός σχεδίου βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης την επόμενη μέρα, η ενίσχυση του πρωτογενούς και δευτερογενούς τομέα, καθώς και το επικείμενο άνοιγμα των σχολείων.

Το πάγιο αίτημα των νησιωτών περί μειώσεως των συντελεστών ΦΠΑ είναι περισσότερο από ποτέ επιτακτικό, προκειμένου να κρατηθούν ζωντανά τα νησιά μας και να αντιμετωπίσουν τις πολλάπλες προκλήσεις που έρχονται.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις