Αρχική Νέα Δωδεκανήσου ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ aftodioikisi.gr

ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ aftodioikisi.gr

από 12nisospress
208 προβολές

Ρόδος, 11.06.2024

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εντολή για την κατάθεση μήνυσης κατά της ιστοσελίδας aftodioikisi.gr έδωσε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου

 

Την εντολή για την κατάθεση μήνυσης κατά της ιστοσελίδας aftodioikisi.gr, η οποία με άρθρο της με τον τίτλο «Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου: Σειρά απευθείας αναθέσεων στο beach bar -σκάνδαλο (έγγραφα)» της 11ης Ιουνίου 2024, εμφάνισε τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου να έχει προβεί σε σωρεία απευθείας αναθέσεων στο beach bar “Santa Marina”, έδωσε σήμερα ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος, εκ του γεγονότος ότι τα περιγραφόμενα στο εν λόγω δημοσίευμα είναι παντελώς ψευδή και ανυπόστατα, καθώς ουδεμία ανάθεση, πόσο μάλλον σωρεία αναθέσεων δεν έχει γίνει ποτέ από την Περιφέρεια στο beach bar που ψευδώς αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη της νομοθεσίας, οι δικηγόροι του Περιφερειάρχη προέβησαν στη αποστολή σχετικού εξωδίκου, μέσω του οποίου καλείται ο έχων διαπράξει το αδίκημα της συκοφαντίας, να αποκαταστήσει την αλήθεια, το οποίο αποτελεί και προϋπόθεση για την κατάθεση της σχετικής μήνυσης.

Από την ιστοσελίδα ζητείται να κατεβάσει το συγκεκριμένο συκοφαντικό και ψευδές δημοσίευμα και να αναρτήσει την παρακάτω δήλωση:

 

«Το aftodioikisi.gr ζητά συγνώμη από τους αναγνώστες του και φυσικά από τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, τον οποίο παρουσίασε με το από 11/6/2024 δημοσίευμά του ως έχοντα δώσει με απευθείας αναθέσεις χρήματα στο beach bar “Santa Marina” που αναφέρεται στο άρθρο, γιατί παρουσίασε ψευδείς ισχυρισμούς σαν γεγονότα. Από τον έλεγχο για τη διασταύρωση των στοιχείων προέκυψε πως δεν έλαβε χώρα ΚΑΜΙΑ ανάθεση, πόσo μάλλον σειρά αναθέσεων, στο beach bar “Santa Marina” στη Ρόδο που αναφέρεται στο δημοσίευμα. Η συντακτική ομάδα του aftodioikisi.gr δεσμεύεται πρωτίστως απέναντι στους αναγνώστες αλλά και στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, να διασταυρώνει στο μέλλον κάθε πληροφορία που έρχεται σε αυτήν από οποιονδήποτε και με οποιονδήποτε τρόπο, προκειμένου να διασφαλιστεί η ουσία και ο ιερός σκοπός της δημοσιογραφίας αλλά και η αξιοπρέπεια προσώπων που μπορεί να τρωθεί από τη διάδοση ψευδών ισχυρισμών, με περιεχόμενο σαν αυτό του ανωτέρω άρθρου μας.»

 

Το Γραφείο Τύπου

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις