Αρχική Νέα Δωδεκανήσου Μήνυμα του Δημάρχου Ρόδου Αντώνη Β. Καμπουράκη για την Επέτειο του Πολυτεχνείου

Μήνυμα του Δημάρχου Ρόδου Αντώνη Β. Καμπουράκη για την Επέτειο του Πολυτεχνείου

147 προβολές

Ο Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Β. Καμπουράκης, για την 47η επέτειο από την επέτειο του Πολυτεχνείου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Συμπληρώνονται σήμερα 47 χρόνια από την ηρωική εξέγερση του Πολυτεχνείου, και το μήνυμα του παραμένει διαχρονικά επίκαιρο και σημείο αναφοράς, των σύγχρονων κινημάτων.

Τιμάμε τον αγώνα και την θυσίαεκείνης της γενιάς, για δημοκρατία και αξιοπρέπεια. Ο αγώνας και τα οράματά τηςπαραμένουνη πυξίδα μας, για ένα καλύτερο αύριο για όλους μας. Το αίτημα για «ψωμί, παιδεία, ελευθερία» παραμένει ανεξίτηλο, ακόμη και σήμερα, που οι νέοι αγωνίζονται, διεκδικώνταςτο μέλλον που ονειρεύονται.

Ο φετινός εορτασμός μας βρίσκει αντιμέτωπους με τις πρωτόγνωρες συνθήκες, που προκάλεσε η υγειονομική κρίση, που μαστίζει όλο τον κόσμο.Με τις επιπτώσεις στην υγεία, στην οικονομική και κοινωνική ζωή όλων μας. Ευχή όλων μας είναι η πανδημία να αποτελέσει το συντομότερο, παρελθόν για όλη την ανθρωπότητα.

Ο Δήμος Ρόδου τιμά το παρελθόν, επενδύοντας στην νέα γενιά, τα νιάτα του νησιού μας, που βρίσκονται στο επίκεντρο της προσπάθειάς μας.

 

ΠΗΓΗ :rodiaki.gr

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις