Αρχική Νέα Δωδεκανήσου Μήνυμα της Κατερίνας Εμμανουήλ για τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Μήνυμα της Κατερίνας Εμμανουήλ για τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων

95 προβολές

Κάθε χρόνο η ίδια χαρά και η ίδια συγκίνηση: να βλέπεις τόσα παιδιά, δικά μας παιδιά, γνωστά μας παιδιά, παιδιά φίλων και συγγενών, παιδιά από τα νησιά μας, παιδιά όλου του κόσμου, να επιτυγχάνουν στη δύσκολη μάχη των Πανελληνίων!!!

Και χαίρεσαι σα να είναι δικά σου, γιατί έχεις βιώσει κι εσύ τα ίδια συναισθήματα, σαν παιδί, αλλά και σαν γονιός. Ξέρεις πώς είναι η επιτυχία, γνωρίζεις όμως καλά και την αποτυχία!

Η απόσταση άλλωστε είναι τόσο μικρή…

Θέλω λοιπόν κι εγώ να ευχηθώ συγχαρητήρια, σε όλα τα παιδιά, που πέτυχαν τους στόχους τους. Η επιτυχία τους αυτή, αποτελεί δικαίωση των κόπων τους, αλλά και των κόπων των γονιών τους! Ωστόσο η επιτυχία είναι δική τους και όλοι οι υπόλοιποι γινόμαστε κοινωνοί στη χαρά τους.

Καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία!

Μας κάνατε υπερήφανους!!!!

Για όσα παιδιά δεν πέτυχαν τους στόχους τους, να θυμούνται ότι η ζωή κρύβει πολλές εκπλήξεις και σχέδια για τον καθένα. Τώρα χρειάζεται περισυλλογή, ανασύνταξη δυνάμεων και επαναπροσδιορισμός των στόχων τους.

Καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν αποφασίσετε!!!❤️

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις