Αρχική Νέα Λέρου Μήνυμα Προέδρου Εμπορικού Συλλόγου Λέρου κ. Πέτρου Κωνσταντάρα για την Τουριστική Σεζόν

Μήνυμα Προέδρου Εμπορικού Συλλόγου Λέρου κ. Πέτρου Κωνσταντάρα για την Τουριστική Σεζόν

642 προβολές

Ξεκινά σιγά σιγά η καλοκαιρινή περίοδος  η οποία θα παίξει καθοριστικό ρόλο για την οικονομία του νησιού αλλά και για την οικονομική επιβίωση δεκάδων επαγγελματιών του νησιού σε όλους τους κλάδους.

Σε αυτή  την καλοκαιρινή περίοδο έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους όλοι οι συνάδελφοι έμποροι και επιχειρηματίες όλων των κλάδων   για να πάρουν οικονομικές  ανάσες και να μπορέσουν να κρατήσουν τις επιχειρήσεις τους ζωντανές και να διατηρήσουν όσο περισσότερες  θέσεις εργασίας μπορούν.

Θέλω να απευθυνθώ σε όλους τους φίλους και φίλες καταναλωτές αλλά και επισκέπτες  και να τους καλέσω να στηρίξουν στη περίοδο του καλοκαιριού  τις επιχειρήσεις της τοπικής μας αγοράς όσο μπορούν , παρά τις δυσκολίες οι επιχειρήσεις είναι προετοιμασμένες να υποδεχτούν τους επισκέπτες του νησιού αλλά και τους ντόπιους  καταναλωτές και είμαι σίγουρος ότι θα διαθέσουν ιδιαίτερα ελκυστικές και προσιτές τιμές και θεωρώ ότι είναι έτοιμοι όλοι να ανταπεξέλθουν σε κάθε απαίτηση !

Επιλέγοντας τα  καταστήματα του νησιού μας όλων των κλάδων , στηρίζετε τις επιχειρήσεις των φίλων , των συγγενών, των γνωστών σας, των ανθρώπων της διπλανής σας πόρτας και όλα αυτή η στήριξη δίνει στην αγορά του νησιού μας ανάσες αισιοδοξίας για μια υγιή ανάπτυξη .

Τέλος θέλω να γνωρίζετε όλοι ότι τόσο εγώ από τη θέση του Προέδρου όσο και τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου θα είμαστε στο πλευρό τόσο των συναδέλφων όλων των κλάδων όσο και στο πλευρό των καταναλωτών και επισκεπτών να λύσουμε απορίες και να δώσουμε κατευθύνεις που θα βοηθήσουν.


Καλή σεζόν σε όλους με υγεία, αισιοδοξία και ευημερία!!!

Ο

Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λέρου

Πέτρος Κωνσταντάρας !

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις