Αρχική Νέα Δωδεκανήσου Μήνυμα Μίκας Ιατρίδη για την επέτειο του Πολυτεχνείου : «Τιμούμε το Πολυτεχνείο, κρατάμε ζωντανό το νόημα του αγώνα και οδηγούμε τη χώρα μας σε ένα ακόμα καλύτερο μέλλον!»

Μήνυμα Μίκας Ιατρίδη για την επέτειο του Πολυτεχνείου : «Τιμούμε το Πολυτεχνείο, κρατάμε ζωντανό το νόημα του αγώνα και οδηγούμε τη χώρα μας σε ένα ακόμα καλύτερο μέλλον!»

από 12nisospress
200 προβολές

ΙΑΤΡΙΔΗ ΤΣΑΜΠΙΚΑ (ΜΙΚΑ)

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ

 

 

Ρόδος, 16 Νοεμβρίου 2023

 

 

Μίκα Ιατρίδη: «Τιμούμε το Πολυτεχνείο, κρατάμε ζωντανό το νόημα του αγώνα και οδηγούμε τη χώρα μας σε ένα ακόμα καλύτερο μέλλον!»

 

«Πριν 50 χρόνια μια ακόμα σελίδα εθνικής ανάτασης προστέθηκε στην ιστορία της χώρας μας.

 

Φοιτήτριες και φοιτητές, η νέα γενιά και σύσσωμος ο ελληνικός λαός, διεκδίκησαν το δικαίωμα στη Δημοκρατία, την Παιδεία, την Ελευθερία και την Αξιοπρέπεια, με ενότητα, αλληλεγγύη και συναίνεση.

 

Ακολουθώντας το παράδειγμα τους, σε μια χώρα βαθιά δημοκρατική, με ισχυρά θεμέλια και βήματα σημαντικής προόδου σε όλα όσα διεκδίκησε η γενιά του Πολυτεχνείου, τιμούμε τον αγώνα τους και συνεχίζουμε να οδηγούμε την Ελλάδα μας σε ένα καλύτερο μέλλον!»

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις