Αρχική Νέα Λέρου Μήνυμα Ιωάννας-Μαρίας Ευσταθιάδου για την έναρξη της Νέας Σχολικής Χρονιάς

Μήνυμα Ιωάννας-Μαρίας Ευσταθιάδου για την έναρξη της Νέας Σχολικής Χρονιάς

116 προβολές

Σε όλα τα υπέροχα παιδιά μας που περνούν σήμερα την πόρτα του σχολείου ακούγοντας το πρώτο κουδούνι της χρονιάς να χτυπά, θέλω να πω τα εξής.
Να μην βλέπετε μόνο τον αγώνα αλλά να οραματίζεστε το τέρμα της διαδρομής. Να νιώθετε και να είστε ατρόμητοι γιατί μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα! Αξίζει να ονειρεύεστε, διότι εσείς είστε οι ήρωες του μέλλοντος! Να νικάτε τα εμπόδια που θα βρεθούν στο δρόμο σας και να είστε προσηλωμένοι στο στόχο σας! Η παιδεία και η μόρφωση, ως καλλιέργεια του πνεύματος και της ψυχής, είναι η σημαντικότερη επένδυση για τον άνθρωπο και την κοινωνία.
Να πετυχαίνετε όλοι μαζί, φίλοι και συμμαθητές, να κάνετε τον κόσμο αυτό, πιο όμορφο, πιο δίκαιο, μια ανοιχτή αγκαλιά για όλου του κόσμου τους ανθρώπους.
Στους εκπαιδευτικούς μας και στους γονείς που εργάζονται σκληρά και υπεύθυνα για να σας μεταλαμπαδεύσουν όχι μόνο τη γνώση αλλά αξίες και ιδανικά, εύχομαι δύναμη και αντοχή για να αντεπεξέλθουν στην σπουδαία αποστολή που αναλαμβάνουν, έτσι ώστε να έχουμε μια γόνιμη και δημιουργική σχολική χρονιά.

 

Καλό ξεκίνημα με υγεία, πρόοδο και δύναμη!

Ευσταθιάδου Ιωάννα-Μαρία

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις