Αρχική Νέα Δωδεκανήσου Μήνυμα Γεώργιου Παυλή για την 25η Μαρτίου

Μήνυμα Γεώργιου Παυλή για την 25η Μαρτίου

από 12nisospress
1,2K προβολές

Η 25η Μαρτίου δεν είναι απλώς μια εθνική επέτειος. Είναι η γέφυρα που ενώνει τους απανταχού Έλληνες με τους αγώνες των προγόνων τους, με τις αξίες της ελευθερίας, της πίστης και με το διαχρονικό ιδανικό μιας Ελλάδας ισχυρής και ανεξάρτητης.

Σήμερα θυμόμαστε πως η Ελλάδα δεν περιορίζεται μόνο στα γεωγραφικά της σύνορα. Ζει και αναπνέει μέσα στην καρδιά κάθε Έλληνα, όπου κι αν βρίσκεται. Και όπως τότε, έτσι και σήμερα, η δύναμη της ιστορικής μνήμης και της εθνικής ταυτότητας παραμένει ο πιο ισχυρός δεσμός που μας ενώνει.

Νιώθω υπερήφανος ως Έλληνας για όσα έχουμε πετύχει μέχρι σήμερα, αλλά και γεμάτος αισιοδοξία για όσα βρίσκονται μπροστά μας.

Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες, όπου γης.


Μετά τιμής,

Γιώργος Παυλής
Πρεσβευτής της Λέρου στην Αυστραλία

 

 

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις