Αρχική Νέα Λέρου ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΟΡΟΚΑΚΗΣ : MHNYMA ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΊΑ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΙΟ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΟΡΟΚΑΚΗΣ : MHNYMA ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΊΑ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΙΟ

από 12nisospress
462 προβολές

Ως παράταξη “Λέρος- Το Μέλλον Σου Ανήκει”, αλλά και ως επικεφαλής, δηλώνουμε παρόν και στηρίζουμε την όποια προσπάθεια αλληλεγγύης και βοήθειας για άτομα που ζητούν στήριξη από οποιονδήποτε φορέα του νησιού μας ως προς την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Γιατι πιστεύουμε στον άνθρωπο.

Γιατί πιστεύουμε στον τόπο μας.

Γιατί πιστεύουμε ότι όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα.

Θα ήθελα τόσο εγώ όσο και τα μέλη της παράταξης, να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα :

το Ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που αποτελούν τους ήρωες της πρώτης γραμμής με την αμέριστη φροντίδα και συμπαράστασή τους, την υψηλή επιστημονική τους επάρκεια και κυρίως το ανθρώπινο ήθος με το οποίο αντιμετωπίζουν αυτήν την πανδημική λαίλαπα αλλά και όλους τους αρμόδιους φορείς:

Αστυνομία, Στρατό, Λιμενικό Σώμα, δημόσιους και δημοτικούς υπαλλήλους μα και όλους τους επιχειρηματίες και το ανθρώπινο δυναμικό του ιδιωτικού τομέα για τον αγώνα που κάνουν ως προς την επάρκεια την αγαθών της κοινωνίας μας σε αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Ας αναλάβουμε τη δέουσα επιμέλεια και τις προφυλάξεις που χρειαζόμαστε για να φροντίσουμε τον εαυτό μας και τους ανθρώπους γύρω μας. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, εξαρτόμαστε ο ένας από τον άλλον. Ο κορονοϊός είναι ένας εχθρός που όλοι συμφωνούμε ότι θα νικήσουμε, θέλουμε να νικήσουμε και θα νικήσουμε.

20/3/2020

Γιάννης Σοροκάκης

Δημοτικός Σύμβουλος /Επικεφαλής της παράταξης “Λέρος-Το Μέλλον σου

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις