Αρχική Νέα Δωδεκανήσου Μήνυμα Μίκας Ιατρίδη για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου- Τίποτα δεν μπορεί να δαμάσει το ηθικό μας και την αγάπη μας για την πατρίδα μας

Μήνυμα Μίκας Ιατρίδη για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου- Τίποτα δεν μπορεί να δαμάσει το ηθικό μας και την αγάπη μας για την πατρίδα μας

από 12nisospress
290 προβολές

ΜΙΚΑ ΙΑΤΡΙΔΗ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΑΝ. ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Ρόδος, 24 Μαρτίου 2020

«Τίποτα δεν μπορεί να δαμάσει το ηθικό μας και την αγάπη μας για την πατρίδα μας»!

Μήνυμα Μίκας Ιατρίδη για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821.

Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση για τη χώρα μας, αλλά και για όλο τον κόσμο, τιμάμε την Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 και τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου.

Τιμάμε την ομοψυχία των Ελλήνων αγωνιστών, την αποφασιστικότητα τους, τον κοινό αγώνα τους για τις αξίες του Ελληνισμού.

Η Επέτειος της Εθνικής Παλιγγενεσίας μας βρίσκει σήμερα με την ίδια ομοψυχία, την ίδια αποφασιστικότητα και τον ίδιο αγώνα για την προάσπιση των ίδιων αυτών αξιών.

Τιμάμε σήμερα τους αγωνιστές και πρωτοπόρους της εξέγερσης του 1821 μένοντας σπίτι, χωρίς παρελάσεις και εκδηλώσεις.

Όμως, τίποτα δεν μπορεί να περιορίσει την ευγνωμοσύνη μας προς τους προγόνους μας και τίποτα δεν μπορεί να δαμάσει το ηθικό μας και την αγάπη μας για την πατρίδα μας.

Σε αυτές τις στιγμές, η σκέψη μας είναι στους ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό που είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης, ενάντια σε αυτήν την πανδημία.

Σε αυτές τις στιγμές, το βλέμμα μας είναι στα στελέχη των σωμάτων ασφαλείας και των ενόπλων δυνάμεων, που αντιμετωπίζουν με απαράμιλλο θάρρος και ψυχραιμία τις συνεχείς τουρκικές προκλήσεις.

Σε αυτές τις στιγμές, όλες και όλοι μαζί κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για να αντιμετωπίσουμε μια πρωτόγνωρη κατάσταση με πολλαπλές παρενέργειες και επιπτώσεις.

Είμαι βέβαιη, όμως, ότι θα τις ξεπεράσουμε.

Γιατί, αν και βρισκόμαστε τώρα σε απόσταση, η καρδιά και ο νους μας βρίσκεται πιο κοντά σε όλους τους ανθρώπους που αγαπάμε, σε όλους τους ανθρώπους που η παρουσία τους στον κόσμο έχει νόημα για εμάς.

Χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες, σε όλον τον κόσμο!

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις