Αρχική Νέα Δωδεκανήσου Μετά την επίσκεψη Κικίλια στη Ρόδο, νέο φιάσκο από τον Διοικητή της 2ης ΥΠΕ

Μετά την επίσκεψη Κικίλια στη Ρόδο, νέο φιάσκο από τον Διοικητή της 2ης ΥΠΕ

25 προβολές

Ρόδος, 24/06/2021

 

Δήλωση Νεκτάριου Σαντορινιού μετά την επίσκεψη του Διοικητή της 2ης ΥΠΕ στη Ρόδο

 

Θέμα: «Ν. Σαντορινιός: Μετά την επίσκεψη Κικίλια στη Ρόδο, νέο φιάσκο από τον Διοικητή της 2ης ΥΠΕ»

Μετά το φιάσκο του Υπουργού Υγείας, ο οποίος ήρθε στη Ρόδο πριν 10 μέρες αποφεύγοντας επιμελώς να επισκεφθεί το Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, προχθές βρέθηκε στο νησί ο Διοικητής της 2ης ΥΠΕ.

Η επίσκεψη του κ. Ροϊλού έγινε, προφανώς, για να «σωθεί» επικοινωνιακά ο πολιτικός του προϊστάμενος, μετά την κατακραυγή της τοπικής κοινωνίας, των υγειονομικών, του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου και των πολιτικών φορέων.

Για να κατευνάσει τον άνευ ορίων εμπαιγμό της κυβέρνησης Μητσοτάκη, ο ίδιος δέησε να περάσει την πόρτα της μεγαλύτερης δομής Υγείας στα Δωδεκάνησα, χωρίς όμως –και πάλι- να δώσει άμεσες λύσεις στις ελλείψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Υποσχέσεις στον αέρα, για άλλη μία φορά, ιδιαίτερα στο θέμα της δραματικής έλλειψης αναισθησιολόγων στο ΓΝΡ.

Καλούμε την ηγεσία, και τα στελέχη του Υπουργείου Υγείας, να σταματήσουν να κάνουν «ανέμελες» βόλτες στα νησιά μας, να πάψουν να εμπαίζουν τους νησιώτες, να δώσουν λύσεις για την υγειονομική τους θωράκιση και την τακτική, καθημερινή λειτουργία των δομών Υγείας.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις