Αρχική Νέα ΔωδεκανήσουΚάλυμνος Μεγάλη συμμετοχή στην Εθελοντική Αιμοδοσία στον χώρο του Ανοικτού Θεάτρου Χώρας Καλύμνου

Μεγάλη συμμετοχή στην Εθελοντική Αιμοδοσία στον χώρο του Ανοικτού Θεάτρου Χώρας Καλύμνου

201 προβολές

Ο φόβος από την Πανδημία του «κορωνοϊού», δεν απέτρεψε την μαζική συμμετοχή των Καλύμνιων, στην Εθελοντική Αιμοδοσία που διεξάγεται στον χώρο του ανοικτού θεάτρου Χώρας.

 

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή ξεκίνησε η Εθελοντική Αιμοδοσία σήμερα το πρωί στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του ανοικτού θεάτρου του Δήμου στο Χωριό και συνεχίζεται  με αμείωτη ένταση, καθώς προβλέπεται να ολοκληρωθεί το μεσημέρι στις 13:00, σύμφωνα και με την σχετική ανακοίνωση.

Άντρες και γυναίκες, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για δωρεά αίματος, που είχε κάνει το τμήμα αιμοδοσίας του «Βουβάλειου» Νοσοκομείου Καλύμνου και προσήλθαν για να καλύψουν τις ανάγκες του ιδρύματος, σε μια περίοδο τόσο δύσκολη, με την Πανδημία να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Οι Καλύμνιοι, βγήκαν από «την καραντίνα» και προσήλθαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο «θεατράκι του Δήμου», ο οποίος πληροί όλα τα μέτρα ασφαλείας και γεμίζει αισιοδοξία όλους η εικόνα της μαζικής προσέλευσης, καθώς είναι εμφανές πως η αίσθηση της κοινωνικής ευθύνης, είναι πάντα παρούσα στην Κάλυμνο.

 

ΠΗΓΗ : palmostiskalymnou.blogspot.com

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις