Αρχική Νέα ΔωδεκανήσουΚως Μεγάλη επένδυση από Ελληνοαμερικανό επιχειρηματία με τη δημιουργία Boutique Ξενοδοχείου στην Τήλο – Στο πλάνο επενδύσεις και στην Κω

Μεγάλη επένδυση από Ελληνοαμερικανό επιχειρηματία με τη δημιουργία Boutique Ξενοδοχείου στην Τήλο – Στο πλάνο επενδύσεις και στην Κω

264 προβολές

Η νέα επένδυση αναμένεται να είναι έτοιμη πριν το Πάσχα του 2022!

Στο πλάνο του επιχειρηματία επενδύσεις στον τουριστικό τομέα και στην Κω.

Ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας Δημήτρης Κοσβογιάννης, ο οποίος ασχολείται για περισσότερα από 25 χρόνια με τον ξενοδοχειακό τομέα στο Miami, στην Καραϊβική και όχι μόνο, ”ερωτεύθηκε” την Τήλο και προχωράει αρχικά σε επένδυση που θα ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο ευρώ δημιουργώντας Boutique Hotel στο λιμάνι του νησιού.

Τo μεγάλο deal ολοκληρώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα αγοράζοντας το ιστορικό ξενοδοχείο HOTEL LIVADIA, το οποίο ήταν το πρώτο ξενοδοχείο που λειτούργησε στο νησί (το έτος 1976).

Από το 2004 έως και σήμερα το ξενοδοχείο παρέμεινε κλειστό με τον κ. Κοσβογιάννη να δει ξανά ζωή στο ιστορικό αυτό κτίριο.

Το ξενοδοχείο αρχικά αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του με 12 σουίτες, εστιατόριο αλλά και μουσειακό χώρο! Ο κ. Κοσβογιάννης βρίσκεται σε στενή επαφή με μεγάλους τουριστικούς πράκτορες του τουρισμού από το εξωτερικό, έτσι ώστε να μπορέσει να προσεγγίσει πελάτες Υψηλού Εισοδήματος.

Οι υπηρεσίες που θα προσφέρονται θα είναι υψηλού επιπέδου, με την εταιρεία στο moto της να αναφέρει πως εάν κάποιος πελάτης δεν μείνει ικανοποιημένος 100% θα του επιστρέφεται η αξία της διαμονής, για τον λόγο αυτό το προσωπικό θα είναι εκπαιδευμένο και πλήρως προετοιμασμένο για να προσφέρει κορυφαίες υπηρεσίες.

Βασική προτεραιότητα του κ. Κοσβογιάννη είναι να στηρίξει την τοπική κοινωνία, με προσλήψεις αλλά αγοράζοντας και τοπικά προϊόντα του νησιού, τα οποία θα πρωταγωνιστούν στα γεύματα που θα προσφέρονται από το εστιατόριο του ξενοδοχείου.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο από την ολοκλήρωση της συμφωνίας και δηλώσεις του κ. Κοσβογιάννη αλλά και του εκπροσώπου των πωλητών κ. Ζαφείρη Οικονόμου.

thlos10_copy_1600x900.jpg

Ο κ. Δημήτρης Κοσβογιάννης

thlos1_copy_1067x1423.jpg

thlos2_copy_1067x1423.jpg

 

thlos_copy_1423x1067.jpg

thlos3_copy_1600x900.jpg

thlos4_copy_1600x1067.jpg

 

Φωτογραφίες από την ολοκλήρωση της αγοραπωλησίας 

thlos8_copy_1600x1067.jpg

thlos9_copy_1600x1067.jpg

thlos7_copy_1600x1067.jpg

Η πάνεμορφη θέα της Τήλου από τα μπαλκόνια του ξενοδοχείου 

ΠΗΓΗ: www.kosnews24.gr

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις