Αρχική Νέα Δωδεκανήσου Μεγάλη περιοδεία στο Αιγαίο με αφετηρία το Καστελλόριζο σχεδιάζει ο Στέφανος Κασσελάκης

Μεγάλη περιοδεία στο Αιγαίο με αφετηρία το Καστελλόριζο σχεδιάζει ο Στέφανος Κασσελάκης

από 12nisospress
325 προβολές

Μια «αποκεντρωμένη» περιοδεία στα νησιά του Αιγαίου, κατά το τρίτο δεκαήμερο του Απριλίου περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Στέφανου Κασσελάκη, το οποίο είναι πυκνό καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, όπως αναφέρει το topontiki.com

Στόχος είναι να αναδειχθούν θέματα νησιωτικότητας, προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των νησιών σε θέματα συγκοινωνιών, μεταφορών, αλλά και υγείας.

Άλλωστε θα υπάρξει και εκδήλωση για την Υγεία, πιθανότατα στην Κω, επιλογή που έχει συμβολικό χαρακτήρα, μετά το περιστατικό θανάτου γυναίκας σε καρότσα, λόγω ελλείψεων ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ, πέρυσι τον Ιούνιο.

Αφετηρία αυτής της νησιωτικής περιοδείας  θα είναι το ακριτικό Καστελλόριζο και από κει θα συνεχίσει «ανεβαίνοντας» στα νησιά του Νοτιοανατολικού Αιγαίου και των Κυκλάδων.Τον Στέφανο Κασσελάκη αναμένεται να συνοδεύσει και ο βουλευτής Επικρατείας Βαγγέλης Αποστολάκης.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις