Αρχική Web TV Με βιολιά, δυναμίτες και συναντήσεις η παρουσία του Κυριάκου Βελόπουλου στην Κάλυμνο

Με βιολιά, δυναμίτες και συναντήσεις η παρουσία του Κυριάκου Βελόπουλου στην Κάλυμνο

85 προβολές

Από την Κάλυμνο ξεκίνησε η περιοδεία του Προέδρου της “Ελληνικής Λύσης” Κυριάκου Βελόπουλου στην περιοχή, που συνοδεύονταν από πολιτευτές και βουλευτές του κόμματος, με δυναμίτες και χορευτικά κατά την άφιξή του στο λιμάνι του νησιού.

Μαζί με τον Κ. Βελόπουλο, ήταν φυσικά και ο τοπικός πολιτευτής Γιάννης Γαβαλάς, που φυσικά είχε την επιμέλεια της υποδοχής του προέδρου (τα όργανα και το χορευτικό), ο οποίος συναντήθηκε με επαγγελματίες του νησιού καθώς έκανε μια σύντομη περιοδεία στην Κεντρική Πλατεία.

Στο Δημοτικό Μέγαρο υποδέχτηκε τον Κ. Βελόπουλο και την συνοδεία του ο Δήμαρχος Δημήτρης Διακομιχάλης, με τον οποίο συζήτησαν διάφορα θέματα που αφορούν την Κάλυμνο.

 

 

Ως “παραπολιτικό” σχόλιο από την συνάντηση, είναι η … πληροφορία πως ο Δήμαρχος  αγοράζει τα προϊόντα που προβάλλει στις εκπομπές τηλεπωλήσεων ο πρόεδρος του κόμματος, που δεν παρέλειψε να τονίσει πως “κάνουν δουλειά”, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά προς τον Δ. Διακομιχάλη.

 

 

ΠΗΓΗ :palmostiskalymnou.blogspot.com

 

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις