Αρχική Νέα Δωδεκανήσου Με τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Πάτμου Νικήτα Τσαμπαλάκη συναντήθηκε στο γραφείο του ο υφυπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Παππάς

Με τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Πάτμου Νικήτα Τσαμπαλάκη συναντήθηκε στο γραφείο του ο υφυπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Παππάς

από 12nisospress
228 προβολές

Στο γραφείο του υποδέχθηκε τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Πάτμου κ. Νικήτα Τσαμπαλάκη ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Παππάς.

Αναφορικά με τη συνάντηση, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Υποδέχθηκα στο Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, τον εκλεγμένο Δήμαρχο Πάτμου και Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του Κέντρου Υγείας Πάτμου, κ. Νικήτα Τσαμπαλάκη.

Αναλύσαμε ζητήματα που αφορούν το ιερό νησί της Πάτμου, με κυριότερα τα θέματα του Κέντρου Υγείας του νησιού αλλά και ζητήματα που αφορούν τις υποδομές, τον τουρισμό και την ακτοπλοϊκή σύνδεση, ενώ ευχήθηκα στον κ. Τσαμπαλάκη καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Ως Υφυπουργός Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής και Βουλευτής Δωδεκανήσου, ήμουν, είμαι και θα συνεχίσω να βρίσκομαι στο πλευρό των νησιωτών μας, αρωγός στην καθημερινή προσπάθεια αναβάθμισης των νησιών μας.

 

ΧΩΡΟΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ 

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις