Αρχική Νέα Λέρου Με Τηλεδιάσκεψη Συνεδρίασε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Λέρου

Με Τηλεδιάσκεψη Συνεδρίασε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Λέρου

399 προβολές

Τις νέες τεχνολογίες και τις δυνατότητες που παρέχουν αξιοποιεί ο Δήμος Λέρου.

Την πρώτη συνεδρίαση μέσο Τηλεδιάσκεψης πραγματοποίηση η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου μας με πρωτοβουλία του αρμοδίου Αντιδημάρχου Δημήτρη Καστή.

Ο κ. Καστής δήλωσε ότι οι συνθήκες που ζούμε όλοι μας είναι πρωτόγνωρες και ως εκ τούτου πρέπει να δοκιμαστούν όλα τα σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία που θα επιτρέψουν στα συλλογικά όργανα του Δήμου να λειτουργούν και να λαμβάνουν αποφάσεις αδιάληπτα όσο κρατήσουν τα περιοριστικά μέτρα.

Τα μέλη της συμμετείχαν και ψήφιζαν μέσο απομακρυσμένης σύνδεσης σύμφωνα με την δυνατότητα που πλέον δόθηκε από την κυβέρνηση στο πλαίσιο αντιμετώπισης της διασποράς του Κορωνοιου.

Ο Δήμαρχος Λέρου κ. Κόλιας δήλωσε :

Ανεξάρτητα από την σημερινή συγκυρία η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να κάνει αποφασιστικά βήματα με σκοπό τον εκσυγχρονισμό του Δήμου και την μετάβαση προς την Ψηφιακή Εποχή

 

Στην συνεδρίαση συμμετείχαν :

O Δήμαρχος Λέρου κ. Κόλιας Μιχάλης, ο Αντιδήμαρχος κ. Καστής Δημήτρης, ο Αντιδήμαρχος κ. Γρεκός, ο Αντιδήμαρχος κ. Μέραμπελιώτης  ,οι Δημοτικοί σύμβουλοι κ. Ασβεστάς, κ. Τραμπούλης  , ο νομικός σύμβουλος του δήμου κ. Παραπονιάρης o μηχανικός του δήμου κ. Ελληνας  και υπάλληλοι της αρμόδιας υπηρεσίας .

 

Στην ημερήσια διάταξη περιλάμβανε τα εξής θέματα:

 

 

 

Εκτός ημερήσιας πολύ σημαντικά :

Πρώτο θέμα  εκτός ημερησίας  

 

Δεύτερο θέμα εκτός ημερησίας 

Τρίτο θέμα εκτός ημερήσιας  

 

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις