Αρχική Νέα Λέρου ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΖΩΗΣ

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΖΩΗΣ

147 προβολές

ΔΗΜΟΣ ΛΕΡΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα εγκαίνια του Ινστιτούτου Ιατρικής του Μεσογειακού Τρόπου Ζωής την Κυριακή 03 Ιουλίου 2022 στον προαύλιο χώρο του Πύργου Μπελλένη.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας, ο Επίσκοπος Στρατονικείας κκ Κατές, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου και Κοσμήτορας της Βουλής κ. Β. Υψηλάντης,ο Πρόεδρος Ενεργειακής ΑΕ της ΠΝΑ κ. Ι.Θεμέλαρος, οι Αντιδήμαρχοι κα Μ. Κανάρη και ο κ.  Ν. Μπίλλης, οι Πρόεδροι κ. Κ. Γρεκός και κ. Ν. Κοκκώνης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γ. Παλαπουγιούκ,ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου κ. Λ. Συντώσης, διακεκριμένοι καθηγητές, ο Φρούραρχος κ. Π. Φιλιππίδης, ο Διοικητής του 588 ΤΕ Κ. Καραμπελιάς και πλήθους κόσμου.

Ο κ. Δήμαρχος Λέρου αφού καλωσόρισε τους επισκέπτες, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο κ. Λάμπρο Συντώση και τους καθηγητές για την σκέψη τους και την ιδέα τους ώστε να ιδρυθεί το Ινστιτούτο στο νησί μας, για το οποίο ο Δήμαρχος συμφώνησε χωρίς δεύτερη σκέψη και καταφέραμε μέσα σε ένα έτος να το πραγματοποιήσουμε.

Η Λέρος πλέον θα αποτελεί πόλο έλξης και για επιστήμονες που όχι μόνο θα έρχονται για την έρευνα τους αλλά θα απολαμβάνουν την υπέροχη γαστρονομία μας.

Τόνισε επίσης ότι είναι πολύ σημαντική η παρουσία τους στο νησί μας καθώς θα γίνουν οι πρεσβευτές της φιλοξενίας που παρέχει το νησί μας και της πλούσιας ιστορίας μας.

Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι να σταθούν δίπλα στον Πρόεδρο και στα μέλη ούτος ώστε να αναδειχθείκαι να προβληθεί η Λέρος μέσα από το Ινστιτούτο.

Ο κ. Συντώσης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ευχαρίστησε τον κ. Δήμαρχο και την Δημοτική Αρχή,τόνισε πόσο χρήσιμος είναι ο Μεσογειακός Τρόπος Ζωής και ότι μέσω του Ινστιτούτου θα βοηθήσουμε τη Λέρο και τα Δωδεκάνησα να αποκτήσουν τη θέση που τους αξίζει στον τομέα της υγείας και του πολιτισμού.

Μετά τον πέρας των ομιλιών ακολούθησε μπουφές, παραδοσιακή μουσική και χορός.

Ο Δήμαρχος ευχαριστεί τον κ. Νικόλαο Κουτούζο και την ορχήστρα του, τον κ. Αντώνη Νταλλαρή και τους χορευτές από το Χορευτικό Τμήμα Κέντρου Πολιτισμού Έρευνας και Ανάπτυξης Λέρου «Άρτεμις», την Τεχνική υπηρεσία και τους συνεργάτες του για την άψογη διοργάνωση.

 

 

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις