Αρχική Νέα Λέρου Με εντολή του Διοικητή του Νοσοκομείου Λέρου κ. Φανιού ελέγχονται από τις τεχνικές υπηρεσίες όλες οι ψευδοροφές του Νοσοκομείου !

Με εντολή του Διοικητή του Νοσοκομείου Λέρου κ. Φανιού ελέγχονται από τις τεχνικές υπηρεσίες όλες οι ψευδοροφές του Νοσοκομείου !

από 12nisospress
333 προβολές

Μετά το περιστατικό με την κατάρρευση οροφής στο νοσοκομείο της Λέρου , ο Διοικητής  κ. Νικόλαος Φανιός έδωσε εντολή στις τεχνικές υπηρεσίες του Νοσοκομείου να προβούν σε άμεσους ελέγχους σε όλες τις ψευδοροφές των εγκαταστάσεων .

Επιπλέον ο Διοικητής κ. Φανιός ζήτησε να καταγραφούν οι ζημιές αλλά και οι συνθήκες στις οποίες βρίσκονται οι εγκαταστάσεις .

Να σημειωθεί ότι ο διοικητής ζήτησε οι διαδικασίες να γίνουν Σαββατοκύριακο ώστε να μην υπάρχει κόσμος .

Μάλιστα ο ίδιος παρακολουθεί τις διαδικασίες και κάνει άμεσα πράξη τα όσα είπε στην 12nisospress.com , ότι θα προβεί σε όσες ενέργειες χρειάζονται για να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου μας .

 

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις