Αρχική Νέα Λέρου Με δύο διακρίσεις επέστρεψε το ντοκιμαντέρ “Portolago – Φαντάσματα στο Αιγαίο” της Ιωάννας Ασμενιάδου-Φωκά από το διαγωνιστικό πρόγραμμα του 11ου Διεθνούς Φεστιβάλ Αρχαιολογικής Ταινίας «ΑΓΩΝ» που διενεργήθηκε στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος.

Με δύο διακρίσεις επέστρεψε το ντοκιμαντέρ “Portolago – Φαντάσματα στο Αιγαίο” της Ιωάννας Ασμενιάδου-Φωκά από το διαγωνιστικό πρόγραμμα του 11ου Διεθνούς Φεστιβάλ Αρχαιολογικής Ταινίας «ΑΓΩΝ» που διενεργήθηκε στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος.

81 προβολές

Με δύο διακρίσεις επέστρεψε το ντοκιμαντέρ “Portolago – Φαντάσματα στο Αιγαίο” της Ιωάννας Ασμενιάδου-Φωκά που συμμετείχε στο επίσημο διαγωνιστικό πρόγραμμα του 11ου Διεθνούς Φεστιβάλ Αρχαιολογικής Ταινίας «ΑΓΩΝ» που διενεργήθηκε στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος.

Συγκεκριμένα, στην τελετή απονομής βραβείων που πραγματοποιήθηκε στο θέατρο ΟΛΥΜΠΙΑ στην Αθήνα την Δευτέρα 16 Μαίου, η ταινία απέσπασε την “Ειδική Μνεία Σκηνοθεσίας” και το “Βραβείο Κοινου”. Στην τελετή παρέστησαν διακεκριμένες προσωπικότητες και η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, η οποία συνεχάρει προσωπικά την σκηνοθέτη τονίζοντας ότι έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ανάδειξη και διατήρηση της ιστορικής σημασίας της Λέρου.

Στα άμεσα σχέδια της σκηνοθέτιδας είναι η παραγωγή επόμενης ταινίας με θέμα την περίοδο της Ιταλοκρατίας που θα περιλαμβάνει όλα τα Δωδεκάνησα.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις