Αρχική Νέα Λέρου Με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Λέρου το ΕΚΑΒ απέκτησε στέγη όπου θα φιλοξενούνται τα πληρώματα των Ασθενοφόρων .

Με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Λέρου το ΕΚΑΒ απέκτησε στέγη όπου θα φιλοξενούνται τα πληρώματα των Ασθενοφόρων .

259 προβολές

Ένα πάγιο αίτημα των πληρωμάτων του ΕΚΑΒ στο Δήμο της Λέρου  για την παραχώρηση στέγης γίνεται πραγματικότητα με  απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Λέρου μετά από εισήγηση του Δημάρχου Λέρου κ. Κόλια.

Η κατεπείγουσα συνεδρίαση έλαβε χώρα την Παρασκευή 2 Ιουλίου στις 13:00 μ.μ .

Ο δήμαρχος Λέρου ενημέρωσε τα μέλη της οικονομικής  επιτροπής για τον κατεπείγον χαρακτήρα της συνεδρίασης διότι υπήρχε φόβος αν δεν έβρισκε ο Δήμος της Λέρου κατάλυμα για τα στελέχη του ΕΚΑΒ, να βρισκόταν η Λέρος χωρίς πλήρωμα ασθενοφόρου .

Να σημειωθεί ότι και στους γειτονικούς Δήμους ενοικιάζονται καταλύματα όπου φιλοξενούνται τα πληρώματα των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ .

Στην οικονομική επιτροπή θετικά στην απόφαση ψήφισαν ο Δήμαρχος Λέρου και Πρόεδρος της επιτροπής κ. Κόλιας Μιχάλης , ο Αντιπρόεδρος της Επιτροπής και ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος κ. Παλαπουγιούκ Γεώργιος , ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και μέλος της Επιτροπής κ. Καστής Δημήτρης και ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΙΣΑΠ και μέλος της Επιτροπής κ. Γρεκός Ακης .

Αρνητικά ψήφισε το μέλος της Επιτροπής κ. Τραμπούλης Γεώργιος με την αιτιολογία ότι τα 400 ευρώ για το κατάλυμα είναι πολλά και ότι επίσης το συγκεκριμένο κατάλυμα είχε άδεια για γραφεία ….

Ο Δήμαρχος Λέρου κ. Κόλιας απάντησε στον κ . Τραμπούλη ότι δεν θα βάλουμε σε κίνδυνο τους πολίτες του νησιού για 400 ευρώ …… επιπλέον εξήγησε ότι το συγκεκριμένο κατάλυμα παρέχει όλες τις ανέσεις που πρέπει να έχει ένα κατάλυμα για την φιλοξενία των πληρωμάτων του ΕΚΑΒ .

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις