Αρχική Νέα Λέρου Μαρία Παπαφώτη-Βασιλάκου : Μήνυμα για τις πανελλαδικές εξετάσεις

Μαρία Παπαφώτη-Βασιλάκου : Μήνυμα για τις πανελλαδικές εξετάσεις

142 προβολές

ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Κόποι χρόνων ζητούν δικαίωση και μετουσίωση στο επιθυμητό για τον καθένα αποτέλεσμα.
Οι μαθητές έρχονται αντιμέτωποι με την πρώτη ουσιαστική μάχη της ζωής τους και αναζητούν δικαίωση των κόπων τους και του πολύπλευρου και μακραίωνου αγώνα τους.
Η διαδρομή προς την επιτυχία δεν είναι εύκολη. Σε αυτήν τους την προσπάθεια στεκόμαστε όλοι αρωγοί, πολύτιμοι συμπαραστάτες στο «πολύπαθο» και γεμάτο θυσίες ταξίδι τους στη γνώση. Ένα ταξίδι κοπιαστικό, αβέβαιο, με πολλές δυσκολίες και άγχη, «συμπληγάδες» και ιδιαίτερες συνθήκες…
Φέτος, θα λέγαμε πως αντιμετωπίζετε τις πιο σκληρές και πιεστικές. Η πανδημία στέρησε τη φυσική παρουσία στην τάξη και αύξησε τις ώρες μπροστά σε έναν υπολογιστή, μία κάμερα και ένα μικρόφωνο… Ποτέ άλλοτε ως τώρα καμία γενιά δεν αντιμετώπισε αυτήν την πρωτόγνωρη και δυσχερή κατάσταση.
Ωστόσο, οι αντιξοότητες αυτές πρέπει να σας ενδυναμώνουν, να σας ενισχύουν τη δύναμη της ψυχής και της θέλησης, και είμαι βέβαιη, πως στο τέλος θα στεφθείτε νικητές.
Στο δύσκολο αγώνα που ξεκινάτε από αύριο, σας εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία, δύναμη και φώτιση, προκειμένου να ευοδωθούν οι κόποι σας και να πραγματοποιηθούν οι στόχοι και τα όνειρά σας.
Οι σκέψεις και οι ευχές μας θα σας συνοδεύουν…

Η

Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, της Επιτροπής Παιδείας, του Οργανισμού Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Λέρου.
Παπαφώτη – Βασιλάκου Μαρία

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις