Αρχική Web TV Μαραθώνιος αφιερωμένος στην Παγκόσμια Ημέρα του Πρόσφυγα από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ σε συνεργασία με το Κέντρο Μη Τυπικής Μάθησης LEDU της ΑΡΣΙΣ

Μαραθώνιος αφιερωμένος στην Παγκόσμια Ημέρα του Πρόσφυγα από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ σε συνεργασία με το Κέντρο Μη Τυπικής Μάθησης LEDU της ΑΡΣΙΣ

766 προβολές

Μια όμορφη αθλητική και όχι μόνο δραστηριότητα οργανώθηκε από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες σε συνεργασία με το Κέντρο Μη Τυπικής Μάθησης LEDU της ΑΡΣΙΣ , στο νησί της Λέρου .

Η αθλητική δραστηριότητα αφορούσε Μαραθώνιο  δρόμο αφιερωμένο στην Παγκόσμια Ημέρα του Πρόσφυγα .

Στην αθλητική δραστηριότητα συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Λέρου κ. Καστής Δημήτριος , η Διοικήτρια του ΚΥΤ Λέρου κ. Φιλιώ Κυπρίζογλου , ο Ανεξάρτητος Δημοτικός  Σύμβουλος Λέρου  κ. Γεώργιος Παλαπουγιούκ, Η πρωταθλήτρια Ελλάδας κ. Ουράνια Ρεμπούλη  , υπάλληλοι του ΚΥΤ Λέρου και της Ύπατης Αρμοστείας , Στελέχη του Α.Τ Λέρου , στελέχη της Echo100plus, στελεχη του Κέντρου Μη Τυπικής Μάθησης LEDU της ΑΡΣΙΣ και αρκετοί πολίτες αλλά και πρόσφυγες με τις οικογένειες τους .

Να σημειωθεί ότι σύσσωμη η Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης Λέρου συμμετείχαν σε αυτή τη δραστηριότητα με όλα τα μέσα και παρείχαν  την υγειονομική προστασία των αθλητών αλλά και την προστασία τους σε όλη την διαδρομή του μαραθωνίου.

Επιπλέον από τους οργανωτές είχαν παρθεί όλα τα μέτρα με την βοήθεια της Ελληνικής Αστυνομίας ώστε να ρυθμιστεί η κυκλοφορία κατά την διάρκεια της αθλητικής δραστηριότητας .

Στο αγωνιστικό κομμάτι να σημειωθεί ότι αφετηρία ήταν στα λεπίδα και ο τερματισμός μπροστά από το ξενοδοχείο Λέρος !

 

Για την ιστορία να σημειωθεί ότι στους ενήλικες πρώτος τερμάτησε από την Echo100plus ο Δημήτριος

Auersperg , δεύτερος ο γνωστός ποδηλάτης κ. Κοντογιωργάκης Φανούρης  ενώ ο Αντιδήμαρχος κ. Καστής Δημήτρης  τερμάτισε στην 6η θέση του μαραθωνίου. Απο την Ελληνικη Αστυνομία 5ος τερμάτισε στο μαραθώνιο, ο κ. Κωνσταντάρας Γεώργιος.   

Στην κατηγορία των παιδιών τερμάτισαν :

1. Η Αριάδνη

2. Η Κάτια

3. Η Νάντια

 

Μετά το τέλος του μαραθωνίου μοιράστηκαν φρούτα και νερά σε όσους συμμετείχαν !

 

Στο τέλος οι οργανωτές παρέδωσαν αναμνηστικά και μετάλλια  σε όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος !

 

Μια όμορφη δραστηριότητα που χάρισε χαμόγελα στους πρόσφυγες , σε μικρούς και μεγάλους  και σε όσους έτρεξαν !

Αξίζουν συγχαρητήρια στους οργανωτές !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις