Αρχική Νέα ΔωδεκανήσουΚως ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ : Θετικά αξιολογεί η Γ.Γ.Α. το αίτημα για δημιουργία κλειστού σκοπευτηρίου στο Λινοπότι

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ : Θετικά αξιολογεί η Γ.Γ.Α. το αίτημα για δημιουργία κλειστού σκοπευτηρίου στο Λινοπότι

από 12nisospress
117 προβολές

ΘΕΜΑ: «Θετικά αξιολογεί η Γ.Γ.Α. το αίτημα για δημιουργία κλειστού σκοπευτηρίου στο Λινοπότι»

 

Η Διεύθυνση Τεχνικών Αθλητικών Έργων και Υποδομών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (Γ.Γ.Α.) αξιολογεί θετικά το αίτημα του Αθλητικού Σκοπευτικού Ομίλου Κω για τη δημιουργία κλειστού σκοπευτηρίου στο Λινοπότι σε εγκαταλελειμμένο κτίριο ιδιοκτησίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, όπως προκύπτει από έγγραφη απάντηση του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού, κ. Γιάννη Βρούτση, προς τον Βουλευτή Δωδεκανήσου, κ. Μάνο Κόνσολα, που είχε αναλάβει τη σχετική κοινοβουλευτική πρωτοβουλία.

Μάλιστα, έπειτα και από τη συνάντηση εργασίας που πραγματοποίησε ο κ. Κόνσολας με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, κ. Βρούτση, γίνεται γνωστό ότι η Γ. Γ. Αθλητισμού βρίσκεται στο τελικό στάδιο διαμόρφωσης της αιτήσεως που θα αποσταλεί στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, προκειμένου να παραχωρηθεί στην Γ.Γ. Α. κατά κυριότητα ή κατά χρήση, για αόριστο χρόνο το συγκεκριμένο ακίνητο.

Στη συνέχεια, όπως αναφέρει ο κ. Βρούτσης, μπορεί να παραχωρηθεί το ακίνητο στον Αθλητικό Σκοπευτικό Σύλλογο Κω, με δύο όρους:

1ον: Ότι δεν δραστηριοποιείται σήμερα στο νησί άλλος Αθλητικός Σύλλογος Σκοποβολής και

2ον: Ότι ο εν λόγω Αθλητικός Σύλλογος θα αποδείξει με στοιχεία την χρηματοπιστωτική του ικανότητα, προκειμένου να τηρηθούν οι υποσχέσεις που

αφορούν στην ανακατασκευή του χώρου και στην προσαρμογή του σε σκοπευτήριο όπως έχει δηλώσει εγγράφως.

Ο Μάνος Κόνσολας είχε επισημάνει στην κοινοβουλευτική του παρέμβαση ότι ο Αθλητικός Σκοπευτικός Όμιλος Κω δραστηριοποιείται κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες, αφού στερείται υποδομών και κυρίως ενός κλειστού σκοπευτηρίου ενώ οι αθλητές του Ομίλου προπονούνται σε εξωτερικό χώρο που έχει ενοικιάσει από τον Ελληνικό Στρατό στην Αντιμάχεια.

Ο κ. Κόνσολας συνηγόρησε στο αίτημα του Αθλητικού Σκοπευτικού Ομίλου Κω για την παραχώρηση ακινήτου από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στην περιοχή «Λινοπότι» της Κω, στο τεμάχιο διανομής 603 (αφού τα 601 και 602 τεμάχια διανομής παραχωρήθηκαν από το 2023 στο Δήμο).

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις