Αρχική Νέα Ελλάδας Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στέλνουν τέσσερα F-16 στη Σούδα – Με πρωτοβουλία Φλώρου

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στέλνουν τέσσερα F-16 στη Σούδα – Με πρωτοβουλία Φλώρου

209 προβολές

Του Χρήστου Μαζανίτη

Από ασφαλείς πηγές ενημέρωσης του enikos.gr, ως αποτέλεσμα των τηλεφωνικών επαφών του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου με τον ομόλογό του από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Αντιστράτηγο Χαμάντ Μοχάμεντ Θανί Αλ Ρουμαϊθί (Hamad Mohammed Thani Al-Rumaithi) και τις άριστης σχέσης που έχουν οι δύο άνδρες, από αύριο προσωπικό και τέσσερα μαχητικά F-16 των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων θα αφιχθούν στην Σούδα και από Δευτέρα ξεκινούν συνεκπαίδευση και ασκήσεις με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αντιστράτηγος Χαμάντ Μοχάμεντ Θανί Αλ Ρουμαϊθί ήταν ο πρώτος που είχε επισκεφθεί τον Στρατηγό Φλώρο όταν ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα, τον περασμένο Ιανουάριο.

Άλλωστε, χθες ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ ολοκλήρωσε κύκλο τηλεφωνικών επαφών με ξένους αξιωματούχους, μεταξύ των οποίων οι Αρχηγοί ΓΕΕΘΑ της Αιγύπτου Αντιστράτηγος Μοχάμεντ Φαρίντ Χεγκάζη (Mohamed Farid Hegazy) και των ΗΑΕ. Κατά τη διάρκεια των προαναφερόμενων επαφών, συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος και οι τρέχουσες εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή, με ιδιαίτερη έμφαση στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο.

 

ΠΗΓΗ : www.enikos.gr

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις