Αρχική Νέα Δωδεκανήσου M. Κόνσολας για τις υποκλοπές: «Και εγώ μαζί με όλους ζητώ να έρθουν όλα στο φως»

M. Κόνσολας για τις υποκλοπές: «Και εγώ μαζί με όλους ζητώ να έρθουν όλα στο φως»

41 προβολές

«Να έρθουν όλα στο φως και όπου υπάρχουν ευθύνες να αποδοθούν», δήλωσε για την υπόθεση των υποκλοπών ο βουλευτής της ΝΔ κ. Μάνος Κόνσολας μιλώντας στον “Sky Rodos”.

«Σέβομαι τον αντιπολιτευτικό λόγο και την αγωνία πολιτών και κομμάτων να υπάρξει σωστή λειτουργία του πολιτεύματος όπως αρμόζει στην Ελλάδα  που είναι κράτος δικαίου.

Ο πρωθυπουργός είπε «όλα στο φως». Έχουμε τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής, τη σύγκληση  της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της βουλής στις 22 Αυγούστου, όπου εκεί περιμένουμε όλα τα στοιχεία που σχετίζονται με το θέμα αυτό.

Να αποδοθεί το δίκαιο και οι ευθύνες εκεί που ανήκουν.  Η παραίτηση του επικεφαλής της ΕΥΠ είναι γεγονός που υποδηλώνει την ευαισθησία του πρωθυπουργού στο θέμα αυτό», τόνισε ο κ. Κόνσολας.

Σε ό,τι αφορά την ΕΥΠ τόνισε πως  είναι ένας από τους πυλώνες που σχετίζεται με την  ανεξάρτητη εθνική αρχή πληροφοριών

« Επομένως ο πρωθυπουργός πολύ καλά κάνει και συγκαλεί την αρμόδια επιτροπή όπου εκεί θα συζητηθούν όλα. Δεν υπάρχει σκοπιμότητα και στόχος να αποκρύψει κάποια από τα γεγονότα, και αν υπάρχουν ευθύνες θα αποδοθούν», δήλωσε.

 

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις