Αρχική Νέα ΔωδεκανήσουΛειψοί ΛΕΙΨΟΙ : Εγκρίθηκε με απόφαση του υπουργού το ποσό του 1.719.000€ για τη χρηματοδότηση του έργου “Προμήθεια συστήματος τηλεελέγχου-τηλεδιαχείρισης δικτύου ύδρευσης δήμου Λειψών”

ΛΕΙΨΟΙ : Εγκρίθηκε με απόφαση του υπουργού το ποσό του 1.719.000€ για τη χρηματοδότηση του έργου “Προμήθεια συστήματος τηλεελέγχου-τηλεδιαχείρισης δικτύου ύδρευσης δήμου Λειψών”

249 προβολές
H ανάρτηση του Δημάρχου Λειψών κ. Φώτη Μάγγου :  
Εγκρίθηκε με απόφαση του υπουργού το ποσό του 1.719.000€ για τη χρηματοδότηση του έργου για το οποίο ο δήμος μας είχε εκπονήσει σχετική μελέτη και αφορά στην “Προμήθεια συστήματος τηλεελέγχου-τηλεδιαχείρισης δικτύου ύδρευσης δήμου Λειψών”, με πόρους του προγράμματος “Αντώνης Τρίτσης”
Το σύστημα περιλαμβάνει την προμήθεια 950 ψηφιακών υδρομέτρων, σταθμούς τηλεματικής μετάδοσης των ενδείξεων, της επάρκειας νερού και των διαρροών του δικτύου καθώς και την σε πρώτο χρόνο ενημέρωση των κατοίκων για την οικιακή κατανάλωση νερού και την κατάσταση του λογαριασμού τους.
Παράλληλα με τα έργα υποδομής εκσυγχρονίζουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους δημότες ακολουθώντας την τεχνολογική εξέλιξη, εκμεταλλευόμενοι κάθε διαθέσιμο χρηματοδοτικό μέσο.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις