Αρχική Νέα Λέρου ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΛΕΡΟΥ: «ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗ ΠΗΔΑΛΙΟΥΧΟΥ»

ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΛΕΡΟΥ: «ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗ ΠΗΔΑΛΙΟΥΧΟΥ»

από 12nisospress
269 προβολές

Σχετ.: Α) Η ΑΡ.ΠΡΩΤ.: Μ.Φ: 3111.12/12/95/28-03-1995 Δ/γή ΥΕΝ/ΔΛΑ Α’-Γ’. Β) Γ.Κ.Λ. 17 (Φ.Ε.Κ. 1136 Β’ /22-12-1997). Γ) Π.Δ. 16/2004 (Φ.Ε.Κ. 9 Α’ /2004). Δ) Η ΜΕ ΩΠ: 160911/7-09 Δ/γή ΥΕΝΑΝΠ/ΔΛΑ Β’- Γ’ Ε) Η ΜΕ ΩΠ: 251106/02-10 Δ/γή ΥΠτΠ/ΛΣ/ΔΛΑ Β’- Γ’ Ζ) Η ΜΕ ΩΠ: 251110/02-10 Δ/γή ΥΠτΠ/ΛΣ/ΔΛΑ Β’- Γ’

1. Σας υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με το άρθρο 1 εδάφιο 2 ανωτέρω (Γ) σχετικού, τη διακυβέρνηση επαγγελματικών αλιευτικών πλοίων που εκτελούν πλόες εσωτερικού τα οποία απαλλάσσονται από την υποχρέωση να εφοδιάζονται με ναυτολόγιο ή έχουν ναυτολόγιο χωρίς να υποχρεούνται, μπορεί να αναλαμβάνει ένας (1) Κυβερνήτης Γ’, ή κάτοχος ειδικού πτυχίου Κυβερνήτη, ή κάτοχος Άδειας Χειριστή Πηδαλιούχου που καθορίζεται από το άρθρο 9 ανωτέρω (Β) σχετικού.

2. Άδεια Χειριστή Πηδαλιούχου επαγγελματικών αλιευτικών σκαφών που εκτελούν πλόες εσωτερικού, χορηγείται έπειτα από προσκόμιση απαιτούμενων δικαιολογητικών από τους ενδιαφερόμενους, σύμφωνα με επισυναπτόμενη αίτηση και κατόπιν επιτυχίας τους σε εξετάσεις που διενεργούνται από την Υπηρεσία μας.

3. Σας γνωστοποιούμε με την παρούσα, ότι θα διενεργηθούν εξετάσεις απόκτησης Άδειας Χειριστή Πηδαλιούχου από την υπηρεσία μας για το έτος 2023 σύμφωνα με συνημμένο πίνακα (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ). Η προφορική εξέταση θα διενεργηθεί στο χώρο του Λιμενικού Καταστήματος της Υπηρεσίας μας και ακολούθως η πρακτική εξέταση, στο λιμένα Λακκίου, με κατάλληλο Α/Κ σκάφος εσωτερικού, η ύπαρξη του οποίου θα είναι ευθύνη των υποψηφίων. Το προεδρείο του Αλιευτικού Συλλόγου δύναται να αναλάβει εν λόγω μέριμνα, ενώ ενδεχόμενη οικονομική επιβάρυνση θα καλύπτεται από τους υποψηφίους.

4. Μέγιστος αριθμός εξεταζόμενων ορίζονται οι δέκα (10) και ώρα έναρξης έκαστης εξεταστικής η 10:00π.μ.. Κατ’ εξαίρεση και όσο διαρκούν τα υγειονομικά μέτρα για την καταπολέμηση της COVID-19, μέγιστος αριθμός εξεταζόμενων ορίζεται στα τέσσερα (04) άτομα. Όλοι οι εξεταζόμενοι πριν την εξέτασή τους πρέπει να φέρουν τα προβλεπόμενα υγειονομικά πιστοποιητικά σύμφωνα με τα ισχύοντα, ενώ κατά τη διάρκεια των εξετάσεων θα τηρούνται τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα.

5. Η παραλαβή των δικαιολογητικών θα πραγματοποιείται από την Υπηρεσία μας καθημερινά κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 08:30 π.μ. – 14:30 μ.μ., έως και τρεις (03) ημέρες πριν από την ημερομηνία κάθε εξεταστικής.

6. Δικαιολογητικά που υποβάλλονται από τον υποψήφιο αλλά από τρίτον, πρέπει να συνοδεύονται από πρόσφατη εξουσιοδότηση με γνήσιο της υπογραφής του υποψηφίου.

7. Παρακαλούμε για άμεση ενημέρωση των ενδιαφερόμενων μελών σας.-

 

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις