Αρχική Νέα Λέρου ΛΙΜΑΝΙ ΛΑΚΚΙΟΥ ΑΝΕΣΤΗ – 13 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ, Η ΛΕΡΟΣ ΞΑΝΑΒΡΙΣΚΕΙ ΤΗΝ ΠΝΟΗ ΤΗΣ

ΛΙΜΑΝΙ ΛΑΚΚΙΟΥ ΑΝΕΣΤΗ – 13 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ, Η ΛΕΡΟΣ ΞΑΝΑΒΡΙΣΚΕΙ ΤΗΝ ΠΝΟΗ ΤΗΣ

από 12nisospress
1,4K προβολές
Ο Δήμαρχος μπορεί να κλείνει με «Καλό Πάσχα» την αναρτηση του για το Λιμένα Λακκιού , όμως η πραγματικότητα της Λέρου σήμερα ξεπερνά τις ευχές και αγγίζει την ουσία της ίδιας της Ανάστασης.
Μετά από 13 ολόκληρα χρόνια αναμονής, εγκατάλειψης και επικινδυνότητας, το λιμάνι του Λακκιού δεν είναι πλέον σύμβολο στασιμότητας  είναι σύμβολο ανάστασης.
Εκεί που κυριαρχούσε η σπηλαίωση και ο φόβος, σήμερα γεννιέται ξανά η ασφάλεια, η προοπτική και η ελπίδα.
Δεν αρκεί πλέον ένα απλό «Καλό Πάσχα».
Σήμερα, η Λέρος έχει κάθε λόγο να φωνάξει δυνατά: ΛΙΜΑΝΙ ΛΑΚΚΙΟΥ ΑΝΕΣΤΗ!
Η Αναρτηση του Δημάρχου της Λέρου κ. Τιμόθεου Κωττάκη : 
Καλησπέρα σας!
Χθες το πρωί επισκέφθηκα το εργοτάξιο στο λιμάνι του Λακκιού και ενημερώθηκα λεπτομερειακα από τον υπεύθυνο μηχανικό του έργου Λάμπρο Συνδόση.
Οι εργασίες που γίνονται είναι ό,τι καλύτερο μπορούσε να γίνει.
Από το 2013 το λιμάνι του Λακκιού ήταν επικίνδυνο για την σωματική ασφάλεια όλων μας!!!!!
Προσωπικά εγώ και οι συνεργάτες μου είμαστε ευτυχείς που σε σύντομο χρόνο βρισκόμαστε σήμερα λίγο πριν την ολοκλήρωση του έργου που σημαίνει οι προσεγγίσεις των μεγάλων επιβατηγών πλοίων θα γίνονται πλέον ξανά στο Λακκί.
Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ μας προστάτευσε και δεν θρηνήσαμε θύματα βλέποντας τα βίντεο της ανάρτησης που δείχνουν ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ!!!
Η ΛΕΡΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ!
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

 

 

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις