Αρχική Νέα Λέρου ΛΕΡΟΣ – Το μέλλον σου ανήκει – Δελτίο Τύπου 27-02-2020

ΛΕΡΟΣ – Το μέλλον σου ανήκει – Δελτίο Τύπου 27-02-2020

από 12nisospress
308 προβολές

Πραγματοποιήθηκε χτες Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 17.00, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σωματείου Επαγγελματιών Εστίασης του νησιού μας.

Στην τελετή της κοπής παρευρέθησε ο Δημοτικός Σύμβουλος και Επικεφαλής της παράταξης “Λέρος-Το Μέλλον Σου Ανήκει” κ. Γιάννης Σοροκάκης μαζί με στελέχη της παράταξης, καθώς και πλήθος επιχειρηματιών του τόπου μας.

 

Ο πρόεδρος του Σωματείου κ. Χρήστος Μπούτσης όπως και τα υπόλοιπα μέλη του νέου ΔΣ μίλησαν και εξέφρασαν τις ανησυχίες τους ως προς την ανάπτυξη του νησιού που αυτή την στιγμή πλήττεται από το μεγάλο πρόβλημα του Προσφυγικού/Μεταναστευτικού αλλά και στις μελλοντικές προσπάθειες δράσης του Σωματείου .

Επιπροσθέτως πραγματοποιήθηκε παρουσίαση της νέας ιστοσελίδας του Σωματείου Επαγγελματιών Εστίασης από τον προγραμματιστή κ. Μανώλη Μακρή.

Ο κ. Γιάννης Σοροκάκης στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε με αφορμή το νέο ΔΣ του Σωματείου που απαρτίζεται από νέους ανθρώπους, στην σημασία των νέων να παραμένουν στον τόπο τους, να δημιουργούν και να παράγουν ενισχύοντας έτσι την τοπική οικονομία και τον τουρισμό, επισήμανε την σοβαρότητα της κατάστασης ως απόρροια του Μεταναστευτικού/Προσφυγικού που μαστίζει ιδιαίτερα τα πέντε Ακριτικά νησιά μας και έδωσε τις ευχές του στο νέο ΔΣ του Σωματείου για μια καρποφόρα και ακόμα καλύτερη συνέχεια.

Λέρος-Το Μέλλον Σου Ανήκει.

Η τοποθέτηση του κ. Σοροκάκη :

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις