Αρχική Νέα Λέρου LerosFood : Κοντά σε όσους μάχονται στην πρώτη γραμμή αυτές τις δύσκολες στιγμές που διανύει η πατρίδα μας.

LerosFood : Κοντά σε όσους μάχονται στην πρώτη γραμμή αυτές τις δύσκολες στιγμές που διανύει η πατρίδα μας.

454 προβολές

 

 

Μια σπουδαία πρωτοβουλία είχαν τα μέλη του συλλόγου LerosFood , αποφάσισαν μέσα σε αυτήν την δύσκολη στιγμή μια την πατρίδα μας λόγω μεταναστευτικού αλλά και εν καιρό πανδημίας να σταθούν δίπλα στα σώματα ασφαλείας του νησιού μας !
Στα πλαίσια λοιπόν τον δράσεων τους αποφάσισαν να παραδώσουν μπάρες δημητριακών που έφτιαξαν μόνοι και να τα παραδώσουν σε ΥNΤΕΛ – 588ΤΕ και Αστυνομία και θα συνεχίσουν και με το λιμενικό σώμα.
Να θυμήσουμε ότι πριν λίγο καιρό έπραξαν κάτι ανάλογο για τις ευπαθείς ομάδες που στηρίζει το <<βοήθεια στο σπίτι>>.
Σε επικοινωνία που είχαμε με τον πρόεδρο του Lerosfood κ. Σιφουνιό Νικόλαο μας τόνισε τα εξής :
<<Στα πλαίσια των δράσεων που έχει αναλάβει η ομάδα μας <<Leros Food>> για αυτές τις δύσκολες ημέρες που διανύουμε πέρα απ τις ευπαθείς ομάδες και την <<βοήθεια στο σπίτι>>, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε ανθρώπους και υπηρεσίες που βρίσκονται στο πόστο τους και φροντίζουν για την υγεία και την ασφάλεια μας ανεξάρτητα απ τις συνθήκες και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η κοινωνία.
Έτσι λοιπόν σήμερα παραδόθηκαν στο 588 ΤΕΕ με την παρουσία της ομάδας μας και των αρμοδίων μπάρες δημητριακών υψηλής πρωτεϊνικής αξίας. Φτιαγμένες με μεράκι και αγάπη η συνταγή έχει σκοπό την ενδυνάμωση και την ενίσχυση της θρεπτικής αξίας αλλά και της διάθεσης όλων μας. Το ίδιο πράξαμε πριν λίγες ημέρες στην ΥΝΤΕΛ και θα συνεχίσουμε με Αστυνομία και Λιμενικό. >>
Από μεριάς της διαδικτυακής μας σελίδας 12nisospress να τονίσουμε ότι το Lerosfood είναι από τους μοναδικούς συλλόγους – ομάδες που εν καιρό πανδημίας πραγματοποιεί δράσεις για τον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη αλλά και για όσους μάχονται στην πρώτη γραμμή !
Συγχαρητήρια σε όλους !

 

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις